Όταν το κίνητρο πληρώνει

wanamaker

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ποντάρει στο… κίνητρο μιας ομάδας. Την Πέμπτη είχε τρία ματσάκια για την Ευρωλίγκα και οι δύο από τις έξι ομάδες “καίγονταν” για τη νίκη.  Απλά τα πράγματα. Όποιος πόνταρε υπέρ τους πήγε ταμείο.

Ο Mikros guru ήταν ένας από αυτούς. Στις πολύ σπάνιες φορές που ποντάρει σε σημεία κάτω από 2,00, πόσο μάλλον σε αποδόσεις του 1,50-1,60, δικαιώθηκε. Ο άσος της Εφές επί του Ολυμπιακού (1,52) μπορεί να ήρθε σχετικά άνετα, ωστόσο το διπλό της Νταρουσάφακα στην έδρα της Μπάμπεργκ (1,54) του έβγαλε την ψυχή. Το ματς χρειάστηκε να πάει με τα χίλια ζόρια στην παράταση και να τελειώσει με χιτσκοκικό φινάλε. Πάντως τέλος καλό όλα καλά για τους Τούρκους, όπως και για τον Guru. Τώρα η ομάδα του Μπλατ με μια νίκη εντός έδρας επί του Ερυθρού Αστέρα θα είναι στους 8 της διοργάνωσης.

Από κοντά, αν και με διαφορετικό τρόπο, ο Spesialistas πέρασε 2 από τα 3 σημεία του στην Ευρωλίγκα. Βασισμένος στο χαμηλό τέμπο που επιλέγει η Μπαρτσελόνα και πιθανότατα στην “αδιαφορία” της Μακάμπι πόνταρε στο under 72,5 των Ισραηλινών (2,35) κι αυτοί των δικαίωσαν με μόλις 71 πόντους. Στο over 81,5 της Νταρουσάφακα (2,08) επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και δεν χρειάστηκε καν την παράταση, αφού οι Τούρκοι είχαν ήδη πετύχει 84 πόντους στην κανονική περίοδο.

Διάβασε εδώ πληροφορίες για την Sportingbet.

Σε ενδιαφέρει