Μεροκάματο με ‘λαρύγγι’

giannismargaris

Ταμείο νά ‘ναι κι απ’ όπου νά ‘ναι, λέει ένα “σοφό” ρητό. Ο Mikros Guru λοιπόν, πραγματικός μετρ του είδους (κοσμικά, εκλογές, ριάλιτι κλπ) πληρώθηκε για άλλη μια φορά από τα στοιχήματα που οι υπόλοιποι πολλές φορές μάλλον λανθασμένα περιφρονούμε. Το βροντοφώναζε από το πρωί ότι νικητής του Voice θα είναι ο Γιάννης Μαργάρης, η νίκη του οποίου μάλλον ήρθε εύκολα κι έδινε το διόλου ευκαταφρόνητο 3,50. Βέβαια σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο Spesialistas, με τις ευλογίες και του Dyomisari, υποστήριζε ότι το 7,00 της Κασσιανής Λειψάκη ήταν μεγάλο value. Μπορεί να μην κέρδισαν, όμως σίγουρα δικαιώθηκαν με τη συμμετοχή της πολύ συμπαθητικής τραγουδίστριας στην τελική δυάδα.

Ο Guru φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Πέρασε το X & under 1,5 του ημιχρόνου στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός με 2,45. Μάλιστα ήταν λες και είχε κάνει παραγγελιά, αφού το σκορ άνοιξε στο 46′. Επίσης, πληρώθηκε το under 156,5 στο Μακάμπι – Ολυμπιακός με 1,90 προφανώς υπολογίζοντας τις απουσίες των Ισραηλινών αλλά και την καλή άμυνα των “ερυθρολεύκων”.

Από το ματς του Ολυμπιακού πληρώθηκε και ο Spesialistas, καθώς εκτίμησε σωστά ότι η Μακάμπι δεν θα ξεπεράσει τους 74,5 πόντους (2,10). Το δεύτερο επιτυχημένο σημείο του προήλθε και πάλι από την Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα από τον άσο της Μπασκόνια η οποία κέρδισε με πάνω από 10,5 πόντους το Μιλάνο (2,08).

Τέλος, ο Dyomisaris με 1/2 σημεία κατόρθωσε να κλείσει τη μέρα οριακά κερδισμένος, μιας και το διπλό της Φενέρ με -3,5 στην έδρα της Ζαλγκίρις τον πλήρωσε με 2,08.

Ανακάλυψε τις προσφορές της Vistabet.

Σε ενδιαφέρει