Τα δοκάρια σπάνε, ο Dyomisaris γελάει

Τα δοκάρια σπάνε, ο Dyomisaris γελάει

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Dyomisaris χθες έχοντας βέβαια συνοδοιπόρους τους Prophet και Spesialista. Το κορυφαίο σημείο της ημέρας για το Betmasters την Πέμπτη ήταν το Χ/Χ ημίχρονο/τελικό στον ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι ανάμεσα στη Θέλτα και την Αλαβές. Για την ακρίβεια η Θέλτα έσπασε τα δοκάρια, ωστόσο ούτε καν ίδρωσε το αφτάκι του συγκερκιμένου tipster που πληρώθηκε το μεγαλοπρεπέσταστο 4,80!

Επίσης, διάβασε την Ευρωλίγκα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχοντας υπόψη του την πολύ κακή κατάσταση της Μπαρτσελόνα και στον αντίποδα την καλή ψυχολογία της Ζαλγκίρις έπαιξε τον άσο τον Λιθουανών με -1,5 και διπλασίασε το ποντάρισμά του με το τελικό σκορ να σταματάει στο 89-85.

Ο Prophet αγόρασε 2-3 goal στο Ολυμπιακός – Άρης και δικαιώθηκε, αφού το ματς έληξε 2-0. Πληρώθηκε με λίγα λόγια το 2,08 για το εν λόγω σημείο χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα.

Τέλος, ο Spesialistas έπιασε στον ύπνο τους book όσον αφορά στους πόντους του Ουλανόβας. Το line του είχε τοποθετηθεί στους 6,5 πόντους και πέτυχε παρακαλώ 17! Όχι απλά επιβεβαιώθηκε το over που πρότεινε ο tipster αλλά μπήκαν σχεδόν οι τριπλάσιοι πόντοι! Το 1,83 στην προκειμένη περίπτωση ήταν δώρο από τα λίγα.

Διάβασε τα πάντα για την Betshop.

Σε ενδιαφέρει