Τσέκαρε: Αποδόσεις για τα Όσκαρ 2020

Βρες νέα και πληροφορίες για τις αποδόσεις των Όσκαρ 2019!
Τσέκαρε: Αποδόσεις για τα Όσκαρ 2020

Το παρακάτω άρθρο είναι παλαιότερο. Αν θέλεις να δεις τις τωρινές αποδόσεις

Μπες εδώ

Οι αποδόσεις για τα Όσκαρ 2019 έχουν αρχίσει ήδη και διαμορφώνονται. Όσκαρ καλύτερης ταινίας φαίνεται ότι θα πάρει το “The Irishman” με απόδοση 2,50. Ο Σκωρτσέζε πολύ πιθανό να βραβευτεί με Όσκαρ σκηνοθεσίας (απόδοση 2,50). Η συγκεκριμένη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, και θα είνια διαθέσιμη στο Netflix μεθαύριο, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Ιρλανδό είναι πολύ καλές. Μάλιστα στο αθηνόραμα θα δούμε 5 αστέρια από τους ειδικούς, βαθμολογία που σπάνια συναντάς! Ο Αλ Πατσίνο, για Όσκαρ Β’ Αντρικού, έχει απόδοση αυτή τη στιγμή 4,50. Η απόδοση του Ρόμπερτ ντε Νίρο για το Όσκαρ Α’ Αντρικού, είναι υψηλότερη (10,00), αφού την πρωτιά φαίνεται ότι θα πάρει ο Χοακίν Φοίνιξ, πρωταγωνιστής στο “Τζόκερ”.

Αν ρίξεις μια ματιά, συνολικά, στις αποδόσεις θα δεις ότι “The Irishman”, “Jocker” και “Marriage Story” μάλλον θα σαρώσουν στα φετινά βραβεία! 

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει απόδοση 7,00 για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου. Στην ίδια κατηγορία, θα δούμε τη Ρενέ Ζελβέγκερ από την ταινία “Judy”, με απόδοση 2,50. 

Είναι ίσως η καλύτερη περίοδος να παίξεις νόμιμα για τα Όσκαρς, μια που οι αποδόσεις, ακόμη και για τα φαβορί, είναι αρκετά ενισχυμένες! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει