Βγήκαν οι αποδόσεις για την Eurovision 2020!

Ενημερώσου για για τις πρώτες αποδόσεις της Eurovision 2020! Μόλις ανακοινώθηκαν!

Παρακολούθησε μαζί μας τις εξελίξεις για την eurovision 2021!

Οι πρώτες αποδόσεις για την eurovision 2020 έχουν ήδη βγει! Μπορείς να προτείνεις ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού με πολύ γενναίες αποδόσεις. Τσέκαρε τα ονόματα των υποψήφιων νικητών…

Σε αυτή τη φάση ο Felix Sandman έχει τη μικρότερη απόδοση, τις μεγαλύτερες πιθανότητες δηλαδή για “Νικητής του διαγωνισμού” με απόδοση 4,00. Ακολουθούν δεύτερη και τρίτος στην κατάταξη οι Hanna Ferm και Robin Bengtsson με αποδόσεις 6,50 και 8,50 αντίστοιχα!

Ό,τι δεις σε αποδόσεις, αν επισκεφτείς σήμερα την ιστοσελίδα, ισχύει μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Τσέκαρε εδώ όλες τις αποδόσεις για την eurovision 2020! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός φέτος θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Βουλγαρία και Ουκρανία επιστρέφουν στην Eurovision 2020 μετά από ένα χρόνο αποχής. Στις 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις συμμετοχές των χωρών στους δυο ημιτελικούς. Οι Big Five (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια Ολλανδία, θα περάσουν κατευθείαν στον μεγάλο τελικό στις 16 Μαΐου 2020.

Η χώρα μας θα συμμετάσχει φέτος με την 17χρονη Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία μένει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία. Το 2016, η νεαρή τραγουδίστρια, συμμετείχε στην Junior Eurovision εκπροσωπώντας την Ολλανδία, όπου κατάκτησε την 8η θέση!

Η Κύπρος θα κάνει την παρουσία της με τον ελληνογερμανό Σάνστρο Νίκολας (Sandro Nicolas), περσινό παίκτη του γερμανικού “The Voice”, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό του συγκεκριμένου διαγωνισμού!

Δες όλες τις αποδόσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για την eurovision 2020. Κάνε την έρευνά σου, ενημερώσου για τις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής… Και παίξε με σύνεση και υπευθυνότητα. Ενημερώσου για τους όρους και τις προϋποθέσεις σε κάθε στοίχημα και παίξε όπως σου ταιριάζει! Και που είσαι.. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι πάνω από 21!

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια