Προγνωστικά στην Eurovision

Η Eurovision διεξάγεται φέτος στην Κοπεγχάγη της Δανίας και η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον δεύτερο ημιτελικό. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από τους Freaky Fortune & Risky Kidd με το τραγούδι Rise Up. Η νίκη της χώρας μας στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 10/5 δίνει απόδοση 50,00 . Μειονέκτημα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές για την ελληνική συμμετοχή είναι πως φέτος δεν παίρνει μέρος η Κύπρος, οπότε χάσαμε ένα σίγουρο 12άρι. Γενικά πάντως, όποιος πιστεύει πολύ στο νικητή της διοργάνωσης, καλύτερα να τον παίξει πριν τους ημιτελικούς, γιατί η απόδοση είναι καλύτερη. Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους bookmakers είναι η Αρμενία, η οποία παίζεται με 3,00. Στην δεύτερη θέση είναι η Σουηδία με καλύτερη απόδοση το 4,60, ενώ στο βάθρο ανεβαίνει και το Ηνωμένο Βασίλειο με 15,00. Θεωρώ πως η νίκη της Αρμενίας έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης και θα την προτείνω.

Ενδιαφέρον στοίχημα είναι το να βγει η Ρουμανία πρώτη από τις βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Αλβανία, ΠΓΔΜ). Πληρώνει 2,50.

Επίσης θα ποντάρω στο να βγει η Νορβηγία πρώτη από τις Σκανδιναβικές, με απόδοση 5,50. Θεωρώ οτι θα ξεπεράσει τις Σουηδία και Δανία που προπορεύονται.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια