Πάμε στοίχημα στις εθνικές ομάδες: Τι πρέπει να προσέχεις

Πάντα το ποντάρισμα στους αγώνες εθνικών ομάδων κρύβουν “παγίδες”.

tennes lamia

Αν είσαι παίκτης στοιχήματος ποδοσφαιρικών αγώνων το μεγαλύτερο μέρος των πονταρισμάτων σου έχει να κάνει κυρίως με τα πρωταθλήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά αυτά καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο μέσα στη σεζόν και έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις μεγαλύτερη τριβή με κάποιο/α από αυτά.

Έτσι, η εξοικείωση που δημιουργείται με κάποιο πρωτάθλημα σε οδηγείσαι πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις αναμετρήσεις του, οπότε και οι απώλειες είναι λιγότερες. Σίγουρο κέρδος δεν υπάρχει βέβαια, όμως το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες επαλήθευσης είναι μεγαλύτερες, αυτό σε κάνει να νιώθεις περισσότερο άνετος

Τι γίνεται όμως με τις εθνικές ομάδες;

Eκτός από τα πρωταθλήματα όμως, στοίχημα μπορείς να παίξεις και στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Εκεί οι συνθήκες προσέγγισης μιας αναμέτρησης διαφοροποιούνται, καθώς αν δεν πρόκειται για μεγάλες διοργανώσεις (πχ. Μουντιάλ, Euro) που υπάρχει μια συνέχεια, τα παιχνίδια που δίνει μια εθνική ομάδα είναι περίπου δύο ανά 2-3 μήνες.

Τι πρέπει να προσέχεις

Διαφοροποίηση ρόστερ

Στις εθνικές ομάδες κανείς παίκτης δεν έχει… συμβόλαιο ότι θα παίζει σε κάθε παιχνίδι. Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται μια δεδομένη στιγμή. Αυτό το στοιχείο κάνει το σύνολο να διαφοροποιείται από αγώνα σε αγώνα και σου κάνει τη ζωή δύσκολη όσον αφορά στην εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. 

Υψηλότερο ρίσκο

Η ελάχιστη τριβή που έχεις με την εθνική ομάδα αυξάνει το ρίσκο πριν από ένα ποντάρισμα όπως και την ανάγκη για περισσότερη μελέτη πριν εναποθέσεις τα χρήματά σου σε ένα σημείο.

Εν κατακλείδι, η… ασυνέχεια των εθνικών ομάδων δεν επιτρέπει το μοτίβο κοινού στοιχηματισμού και σου βάζει δύσκολα στο δρόμο προς το ταμείο. Παρ’ όλα αυτά, η εις βάθος μελέτη (πχ. φόρμας παικτών τη δεδομένη στιγμή) είναι ικανή να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com