Μακροχρόνια στοιχήματα: Τα υπέρ και τα κατά

Είστε από τους τύπους που μπορούν να κάνουν υπομονή στο στοίχημα; Τότε, ο δρόμος των μακροπρόθεσμων πονταρισμάτων είναι αυτό που μπορεί να σας ταιριάζει και να αυξήσει τον λογαριασμό σας.

longbets

Ο μεγαλύτερος εχθρός ενός παίκτη στο στοίχημα είναι αποδεδειγμένα ο κακός του εαυτός. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πέρα από την προφανή μάχη που πρέπει να δίνεις, ώστε να βρεις τις σωστές επιλογές και τα πονταρίσματα που θα σου φέρουν το ζητούμενο, δηλαδή το κέρδος, αυτό που καλείσαι να αντιμετωπίσεις παράλληλα είναι η ανυπομονησία του και το… θολό μυαλό στο να κερδίσεις άμεσα, γρήγορα και να νομίζεις ότι αυτό θα γίνει χωρίς ιδιαίτερο κόπο και θυσία.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεφύγει από αυτό τη διαδικασία και πράγματι δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν μέχρι να δουν την επιλογή τους να επιβεβαιώνεται κι ας τραβήξει λίγο παραπάνω η… πληρωμή τους. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα.

Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα;

Τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι επιλογές που προσφέρονται στον παίκτη ώστε να ποντάρει σε μία επιλογή που δεν πρόκειται να διεκπεραιωθεί άμεσα, αλλά αυτό στο μέλλον, ανάλογα και το είδος του στοιχήματος. Αυτό μπορεί να γίνει πιο αντιληπτό και με ένα παράδειγμα. Το καλοκαίρι, όταν οι ομάδες πραγματοποιούν τις μεταγραφές τους, ο παίκτης μπορεί να βλέπει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια μια ομάδα να ξεχωρίζει από μία άλλη και να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε έναν χρόνο. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να βρει την επιλογή αυτή στη νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα στην οποία δραστηριοποιείται και να ποντάρει στο ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Προφανώς στον τομέα των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων, υπάρχουν θετικές και αρνητικές πτυχές που ο κάθε παίκτης πρέπει να τις «ζυγίσει» και να γνωρίζει από την αρχή τι ισχύει και τι όχι.

Θα τα συναντήσεις με πολλές άλλες ονομασίες, (ειδικά, μακροπρόθεσμα, μελλοντικά, Νικητές διοργανώσεων)

Στοιχηματικές για μακροπρόθεσμα

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν το μενού τους μακροπρόθεσμα στοιχήματα. Ωστόσο δεν τα ονομάζουν όλες έτσι. Ας τις δούμε μία – μία

Novibet – Νικητές διοργανώσεων

Η στοιχηματική novibet που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα μακροπρόθεσμων στοιχημάτων, τα περιλαμβάνει στο μενού της κάτω από το γενικό τίτλο “Νικητές διοργανώσεων”. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις τη διοργάνωση για την οποία θέλεις να βρεις αποδόσεις για μακροπρόθεσμα. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, προσφέρει μέχρι και μακροπρόθεσμα για …βελάκια

Stoiximan – Νικητές Διοργανώσεων

Με παρόμοιο τρόπο εμφανίζονται με τα μακροπρόθεσμα του stoiximan. Αριστερά στο μενού, υπάρχει ένα πλαίσιο με το γενικό τίτλο ΕΙΔΙΚΑ. Μέσα σε αυτό υπάρχουν οι επιλογές Ειδικά Στοιχήματα και  “Νικητές διοργανώσεων”. Όταν το κλικάρεις, εμφανίζονται επιλογές γοα μακροχρόνια στοιχήματα σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και τένις.

Betshop – Ειδικά στοιχήματα

Αντιθέτως, η Betshop, παρουσιάζει τις επιλογές για μακροπρόθεσμα σε κάθε μία από τις κατηγορίες χωριστά. Δεν εμφανίζεται δηλαδή τέτοια επιλογή στο μενού, αλλά, αν για παράδειγμα, θέλεις να βρεις τα μακροπρόθεσμα για το Champions League θα πρέπει να επιλέξεις από το μενού αριστερά το πρωτάθλημα και στη συνέχεις να επιλέξεις “Ειδικά Στοιχήματα”

Βετ365 – Μακροχρόνια

Στη Bet365, τα μακροχρόνια στοιχήματα θα τα βρεις αφού επιλέξεις άθλημα. Εμφανίζονται επάνω, κάτω από το όνομα του αθλήματος. Για κάποιο περίεργο λόγο, στο ποδόσφαιρο εμφανίζονται ως “Μακροχρόνια” ενώ στο μπάσκετ και στο μπέιζμπολ ως “Μελλοντικά”

Θετικά στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα

Αποδόσεις

Επειδή το ρίσκο αυτών των στοιχημάτων, λόγω του μακροπρόθεσμου του χαρακτήρα τους, είναι πολύ πιο υψηλό, οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι κατά κανόνα πολύ υψηλότερες από ένα απλό στοίχημα που αφορά σημεία ή γκολ ή οτιδήποτε ανάλογο.

Χρόνος

Αυτό που για άλλους μπορεί να είναι μειονέκτημα, για μας μπορεί να είναι πλεονέκτημα. Μπορεί, όντως, να είναι ψυχικά «επίπονο» να περιμένουμε αρκετό καιρό για να δούμε την τύχη του στοιχήματός μας, αλλά μπορούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τσεκάρουμε τη διακύμανση των αποδόσεων, κάτι που θα έχει και αντίκτυπο στο προσφερόμενο cash-out, που είναι δεδομένο ότι στις κορυφαίες εταιρείες θα προσφέρεται. Άρα μπορούμε κρίνοντας και τις συνθήκες που διαμορφώνονται, να αποφασίζουμε με σκέψη και με άνεση χρόνου, αν θέλουμε ή αν είναι προς το συμφέρον μας να «κλείσουμε» το στοίχημά μας. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να τονιστεί ότι πολλές εταιρείες, αν δουν ότι οδεύεις για φουλ επιτυχία, τότε μπορεί να σε «πληρώσει» πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν, αν για παράδειγμα έχει ποντάρει σε νικητή κάποιου πρωταθλήματος.

Πληρωμή από το… πουθενά

Αν πάμε και στο ψυχολογικό κομμάτι, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό το αίσθημα ικανοποίησης να έχεις μαντέψει κάτι σωστά από την αρχή της σεζόν και να το βρίσκεις κι όχι μόνο αυτό. Είναι ακόμα καλύτερο το να σου έρθουν λεφτά, ουσιαστικά από το… πουθενά, έχοντας επενδύσει σε κάτι πολύ καιρό. Για να το αντιληφθείς, πώς είναι όταν βρίσκεις λεφτά στην τσέπη σου ένα παντελόνι που έχεις να φορέσεις καιρό; Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί να θεωρηθεί και μια στοιχηματική νίκη σε μακροπρόθεσμο ποντάρισμα.

Αρνητικά στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα

Το απρόβλεπτο

Επιλέγοντας να ρίξεις τα λεφτά σου σε κάτι που πρόκειται να συμβεί σε κάποιους μήνες ή πολύ περισσότερο σε ένα χρόνο, φλερτάρεις έντονα με παράγοντες που δεν είναι δυνατόν να προβλέψεις, όπως οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες ακόμα και αποχωρήσεις με μεταγραφές.

Ποικιλία

Μπορεί οι γνώσεις σου για μία διοργάνωση να είναι άριστες ή σε κάθε περίπτωση πολύ μεγαλύτερη από τον μέσο όρο, αλλά οι στοιχηματικές δεν μπορούν να σου προσφέρουν το μακροπρόθεσμο που ψάχνεις. Το γεγονός αυτό είναι σύνηθες, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μακροπρόθεσμων αφορούν πρωταθλήματα πρώτης ή δεύτερης γραμμής κι όχι όλες τις διοργανώσεις.

Η φύση του στοιχήματος

Εδώ έχεις να κάνεις απλά και μόνο με τη φύση των μακροπρόθεσμων, όπως ακριβώς το λέει και η ίδια η λέξη. Το μακροπρόθεσμα δεδομένα δεν αφορά το άμεσο κέρδος και ο παίκτης πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος ότι πρέπει να κάνει μεγάλη υπομονή για το διεκπεραίωση του στοιχήματός του.

Σε ενδιαφέρει