Πως παίζουμε στοίχημα στο ίντερνετ: Βήμα βήμα

Το στοίχημα στο ίντερνετ πλέον είναι απολύτως νόμιμο και ο καθένας μας μπορεί να το δοκιμάσει.
online sport betting

Το online στοίχημα μπορεί να παιχτεί είτε από τον υπολογιστή, είτε από το ltablet και το κινητό μας. Βεβαίως, ωραία είναι και η βολτίτσα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, αλλά τώρα που κάνει και κρύο, είναι μια χαρά να παίξεις στοιχηματάκι από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τα βήματα για να παίξεις online στοίχημα:

1. Βρίσκεις τι θες να παίξεις. Τον αγώνα και το σημείο δηλαδή που επιθυμείς.

2. Ψάχνεις στις διάφορες ιστοσελίδες στοιχήματος* αυτήν που σου ταιριάζει και έχει και τις καλύτερες αποδόσεις για αυτό που θέλεις να παίξεις.

3. Κάνεις εγγραφή στην στοιχηματική ιστοσελίδα δίνοντας κάποια απλά στοιχεία, όπως Ον/μο, διεύθυνση, τηλέφωνο και έναν μοναδικό κωδικό για να τον ξέρεις μόνο εσύ και να μπαίνεις με ασφάλεια.

4. Κάνεις κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σου, με απόλυτα ασφαλείς διαδικασίες. Είτε με κάποια πιστωτική/χρεωστική κάρτα, είτε με paysafe, είναι με ηλεκτρονικά πορτοφόλια τύπου skrill, Neteller, ή Viva Wallet.

5. Παίζεις το στοίχημά σου και εφόσον κερδίσεις κάνεις ανάληψη. Πριν κάνεις την πρώτη ανάληψη και για μία φορά θα σου ζητηθούν κάποια έγγραφα να τα στείλεις με μια φωτό από το κινητό σου (ταυτότητα, λογαριασμός ΔΕΚΟ συνήθως) ώστε να γίνονται οι συναλλαγές με απόλυτη ασφάλεια.

6. Ανάλογα και με τον τρόπο ανάληψης που επέλεξες, θα δεις τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό σε ένα διάστημα από 3 ώρες έως 2 εργάσιμες μέρες.

Δες τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες σύμφωνα με τους betmasters

*Το καλύτερο θα είναι να γραφτείς σε πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες, ώστε να βρίσκεις πάντα την καλύτερη απόδοση για αυτό που θέλεις να παίξεις.

Σε ενδιαφέρει