Δικαίωση για Ράσφορντ, συνεχίζονται τα δωρεάν γεύματα

Υποχώρησε η αγγλική κυβέρνηση μετά την ανοιχτή επιστολή του Άγγλου φορ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ πριν από μερικές μέρες έστειλε ανοιχτή επιστολή στο αγγλικό κοινοβούλιο, κάνοντας έκκληση στην αγγλική κυβέρνηση να μην σταματήσει τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, καθώς περισσότερα από 200.000 παιδιά έχουν πραγματική ανάγκη.

Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε οικονομικά ολόκληρο τον πλανήτη χωρίς αμφιβολία, ενώ σε μερικές χώρες η κατάσταση είναι οριακή. Μία από αυτές είναι και η Αγγλία, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους και δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν πλέον σε βασικές ανάγκες τους.

Η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον προσπαθεί να μειώσει όσο γίνεται τις δαπάνες και μία από τις σκέψεις ήταν να σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία. Αυτή η απόφαση έφερε αντιδράσεις όπως είναι φυσικό, με τον φορ της Γιουνάιτεντ να βγαίνει μπροστά και να στέλνει ανοιχτή επιστολή στο αγγλικό κοινοβούλιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφασή της και να συνεχίσει κανονικά τη σίτηση των παιδιών για ακόμα 6 εβδομάδες μέσα στο καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Ράσφορντ μετά την μαζική στήριξη του απλού κόσμου, πόσταρε στα social media: “Δεν ξέρω τι να πω. Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι. Αυτή είναι η Αγγλία του 2020!”

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια