Επιστρέφει τον Ιούνιο η Championship

Κι άλλα ευχάριστα έρχονται νέα για τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Επιστρέφει στη δράση όπως όλα δείχνουν τελικά και η αγγλική Championship, στα μέσα Ιουνίου. Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε το κοινό πως οι παίκτες επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις, ώστε να είναι όλοι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.

Σύμφωνα με την EFL, όλες οι ομάδες θα περάσουν από τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό και θα στείλουν τα αποτελέσματα στη διοργανώτρια αρχή. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ή κάποιο μέλος της ευρύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας βρεθεί θετικό στον ιό, θα τεθεί άμεσα σε καραντίνα, ενώ θα βγουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις, για την προστασία των υπολοίπων.

Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (25/05), ενώ σε κάθε σύλλογο έχουν σταλεί οδηγίες και το πρωτόκολλο ασφαλείας σχετικά με την επιστροφή. Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής περιλαμβάνει κι εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος στο τέλος του πρωταθλήματος για τα playoffs ανόδου. Έτσι λοιπόν μετά την Premier League και η Championship παίρνει σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια