Super League 1: Στις 7 Ιουνίου η σέντρα

Βρισκόμαστε κοντά, όπως δείχνουν τα ρεπορτάζ, στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.
Super League 1: Στις 7 Ιουνίου η σέντρα

Σιγά σιγά όλα τα πρωταθλήματα μπαίνουν σε μία σειρά και ορίζουν ημερομηνίες για την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Όπως όλα δείχνουν, η δική μας Super League 1 ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στις 7 Ιουνίου. Θα ξεκινήσουν κανονικά τα playoff και playout του πρωταθλήματος και η σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι ομάδες θα συνεδριάσουν την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Μαΐου, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και οι περισσότερες φαίνεται να είναι θετικές σε αυτή την εξέλιξη. Εξάλλου με τον νέο αθλητικό νόμο, χρειάζεται πλειοψηφία των 3/4 των ομάδων για να παρθεί η τελική απόφαση.

Μέσα στην εβδομάδα πάντως ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Υγειονομική Υπηρεσία της ΓΓΑ προβλέπεται να στείλουν στη Super League τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν οι ομάδες και οι απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν σε περίπτωση κάποιου κρούσματος μέσα στις ομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ, οι διοικούντες της Super League, έχουν ετοιμάσει ένα project σχετικά με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, καθώς και την σέντρα της σεζόν 2020-2021. Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιό τους, στις 7 Ιουνίου θα έχουμε ξανά σέντρα στο πρωτάθλημα, για την διεξαγωγή των playoff και playout του πρωταθλήματος. Η λήξη της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου Ελλάδος, έχει υπολογιστεί για τα τέλη Ιουλίου. Στη συνέχεια προβλέπεται μία διακοπή 15 περίπου ημερών για την ξεκούραση των παικτών και στις 6 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη σέντρα της νέας σεζόν.

Αυτά τα δεδομένα προκύπτουν μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας, για να επικυρωθούν όλα αυτά από τις ομάδες και την ίδια τη λίγκα. 

Σε ενδιαφέρει