Μπουντεσλίγκα: Επιστροφή στις 15 Μαΐου

Ξαναρχίζει η δράση στη Bundesliga.
Μπουντεσλίγκα: Επιστροφή στις 15 Μαΐου

Οριστική είναι όπως όλα δείχνουν η επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γερμανία, σύμφωνα με απόφαση της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Στις 15 Μαΐου λοιπόν, θα έχουμε ξανά σέντρα στην Bundesliga. Οι ομάδες ήδη εδώ και κάποιες μέρες έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, επομένως σε κάτι λιγότερο από 10 μέρες πλέον αναμένεται να τις απολαύσουμε και σε αγωνιστική δράση.

Όπως είναι βέβαια φυσικό τα εναπομείναντα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Σύμφωνα με τις οδηγίες της ομοσπονδίας, έχει οριστεί το ανώτατο όριο των παρευρισκομένων στους 299, εκ των οποίων περίπου 100 θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και πέριξ αυτού. Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και περιλαμβάνουν καθημερινή θερμομέτρηση, χρήση γαντιών και περιορισμένη χρήση των κοινόχρηστων χώρων όπως τα ντους και τα αποδυτήρια.

Ωστόσο χθες προέκυψαν 10 θετικοί αθλητές στα τεστ του κορονοϊού, όμως σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, τέθηκαν σε καραντίνα για 14 μέρες, ενώ τα τεστ θα συνεχιστούν και τις ερχόμενες ημέρες για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των υπολοίπων. Πάντως παρά τα κρούσματα, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην απόφαση της ομοσπονδίας για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ενδιαφέρει