Τι γίνεται με τα μακροχρόνια στοιχήματα σε Ολλανδία και Γαλλία

Μπορεί η σεζόν να έληξε κάπως άδοξα για τους Ολλανδούς και τους Γάλλους, όμως οι στοιχηματικές δεν θα σας αφήσουν έτσι.
Τι γίνεται με τα μακροχρόνια στοιχήματα σε Ολλανδία και Γαλλία

Όπως είναι γνωστό, εδώ και κάποιες μέρες έχει ανακοινωθεί πως τα πρωταθλήματα σε Ολλανδία και Γαλλία διακόπτονται οριστικά, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη που προσπαθεί να βρει κάποιον τρόπο για να διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Τι όμως σημαίνει αυτό το πράγμα πρακτικά και για όσους έχουν παίξει μακροχρόνια στοιχήματα σε αυτά τα πρωταθλήματα;

Ολλανδία – Eredivisie

Η σεζόν στην Ολλανδία θεωρείται ως μη γενόμενη, πράγμα που σημαίνει πως καμία ομάδα δεν ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Eredivisie για τη σεζόν 2019-2020. Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια δόθηκαν βάση της βαθμολογίας πριν την διακοπή, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί και να μην ανέβει καμία ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία. Με τα τωρινά λοιπόν δεδομένα Άγιαξ και Αλκμάαρ παίρνουν τα δύο εισιτήρια για το Champions League της επόμενης σεζόν, ενώ Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Βίλεμ θα συμμετέχουν στο Europa League. Βέβαια τον τελευταίο λόγο σε όλα αυτά, τον έχει η UEFA. Λόγω της διακοπής δεν διεξήχθη ποτέ ο τελικός κυπέλλου, όπου ο νικητής παίρνει ένα εισιτήριο για το Europa League, επομένως ενδέχεται να “κοπεί” ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από τους Ολλανδούς.

Γαλλία – Ligue 1

Οριστική διακοπή είχαμε και στο γαλλικό πρωτάθλημα της Ligue 1, όμως εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ολλανδία. Η γαλλική ομοσπονδία αποφάσισε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί με βάση την βαθμολογία των ομάδων πριν την διακοπή, επομένως η Παρί Σεν Ζερμέν ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια. Με βάση λοιπόν την βαθμολογία Παρί, Μαρσέιγ και Ρεν θα αγωνιστούν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ Ρεμ και Νις θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα. Από τη Λιγκ 1 υποβιβάζονται οι Αμιάν και Τουλούζ, ενώ αντίστοιχα από τη Λιγκ 2 ανεβαίνουν οι Λοριάν και Λανς.

Και σε αυτή την περίπτωση ωστόσο, η ΟΥΕΦΑ θα έχει τον τελευταίο λόγο και λόγω της μη διεξαγωγής των τελικών του Λιγκ Καπ και του κυπέλλου, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Βέβαια στην περίπτωση της Γαλλίας αρκετές ομάδες έχουν ενστάσεις για την απόφαση τις ομοσπονδίας, οπότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν την δικαστική οδό για να δικαιωθούν.

Μακροχρόνια στοιχήματα

Το μεγάλο όμως πρόβλημα που προκύπτει για τους παίκτες του στοιχήματος, είναι τι θα γίνει με τα μακροχρόνια στοιχήματα σε αυτά τα πρωταθλήματα. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι κάπως πιο απλά, καθώς από την στιγμή που θεωρείται μη γενόμενη η σεζόν, τα πονταρίσματα θα επιστραφούν στους παίκτες. Τα πράγματα περιπλέκονται λίγο στο γαλλικό, καθώς ναι μεν ισχύει η βαθμολογία πριν την διακοπή κι έχουμε πρωταθλητή και ομάδες που υποβιβάζονται, όμως αναμένονται ενστάσεις από κάποιες ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση οι παίκτες αναμένεται να πληρωθούν κανονικά, όμως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να γίνει αυτό, μέχρι να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα έχει τους δικούς της όρους, καλό θα ήταν να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους για να σιγουρευτείς για την πολιτική που θα ακολουθήσουν.

Σε ενδιαφέρει