Κορονοϊός και ποδόσφαιρο

Κρίσιμες ώρες στην παγκόσμια κοινότητα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και φυσικά ο αθλητισμός δεν μένει ανεπηρέαστος.

Ήδη  κορονοϊόςλόγω της ταχύτατης εξάπλωσης κρουσμάτων έχει χαρακτηριστεί πανδημία και όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Με την υπάρχουσα κατάσταση δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεαστεί το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα ο αθλητισμός. Το μέτρο των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που εφαρμόστηκε αρχικά, δεν κρίνεται πλέον επαρκές από πολλές χώρες κι έτσι μπαίνει το ένα «λουκέτο» μετά το άλλο. 

Ελληνικό ποδόσφαιρο και κορονοϊός

Σε ό,τι αφορά στην ελληνική πραγματικότητα, ως πρώτο μέτρο που ανακοινώθηκε από πλευράς κυβέρνησης είναι όλοι οι αθλητικές δραστηριότητες να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα χωρίς κόσμο, αλλά ήδη υπάρχουν σκέψεις για πλήρες «πάγωμα» των διοργανώσεων. Αυτή τη στιγμή έχουν οριστεί τα play-off να κάνουν σέντρα το Σάββατο, αλλά ήδη υπάρχουν πιέσεις να αναβληθούν. 

Διεθνείς διοργανώσεις και κορονοϊός

Στον διεθνή χώρο, πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει το ενδεχόμενο της αναβολής μέχρι νεωτέρας τόσο του Champions League, όσο και του Europa League και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, με Euroleague, FIBA και NBA να έχουν γνωστοποιήσει ότι αναστέλλουν τη δραστηριότητά τους.

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κορονοϊός

Στην ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη, στην Ιταλία, η κυβέρνηση κήρυξε καραντίνα και όπως είναι φυσικό η Serie A έχει αναβληθεί μέχρι και τις αρχές Απριλίου, ενώ στην Ισπανία ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνες στην Primera, ούτε σε χαμηλότερες κατηγορίες για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, στην Αγγλία πήραν την απόφαση να διεξαχθούν οι δύο επόμενες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που ίσχυε ήδη για τη Γαλλία και τη Ligue 1, αλλά και την Πορτογαλία (Primeira Liga).

Τέλος, στη Γερμανία δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο που να αφορά συνολικά την Bundesliga. Αντίθετα, η διοργανώτρια αρχή εξετάζει ξεχωριστά κάθε αναμέτρηση και ήδη έχει αποφασίσει τόσο την αναβολή παιχνιδιών, όσο και την πραγματοποίηση αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Και τι θα κάνουν οι στοιχηματικές

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι στοιχηματικές θα δώσουν περισσότερο βάρος στο καζίνο, καθώς τα στοιχήματα θα είναι πολύ λιγότερα λόγω των αναβολών των αγωνιστικών

Επιπλέον, οι, πολύ περισσότερες, ώρες που ο κόσμος θα μένει σπίτι του, θα πρέπει κάπως να “αξιοποιηθούν”

Εδώ ⇨ Μπορείς να δεις μια από τις καλύτερες επιλογές για live καζίνo 

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια