Αήττητο ήταν και πάει για τη Λίβερπουλ

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα κι έπειτα από συνολικά 44 αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ υπέστη Λίβερπουλ, καθώς η Γουότφορντ τη διέλυσε με 3-0.
Αήττητο ήταν και πάει για τη Λίβερπουλ

Φλέρταρε εδώ και καιρό με την ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ και τελικά η Γουότφορντ της έδωσε ένα καλό μάθημα και της στέρησε ένα αήττητο πρωτάθλημα.

Οι «σφήκες» ήταν σαφώς καλύτεροι και παίζοντας με τρομερό πάθος στην έδρα τους, επικράτησαν με το επιβλητικό 3-0, υποχρεώνοντας τους «κόκκινους» στην πρώτη ήττα τους ήττα στη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και την πρώτη έπειτα από 44 συνεχόμενες αγωνιστικές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη νίκη των γηπεδούχων ήταν ο Σαρ, που αφού άνοιξε το σκορ στο 54’, έκανε και το 2-0 στο 60’, βάζοντας πολύ γερά θεμέλια νίκης.

Μάλιστα, η προσωπική του εξαιρετική απόδοση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 74’ έδωσε την ασίστ για τον Ντίνι, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει και πολλά στην οικονομία του πρωταθλήματος, αφού η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +22 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ενδιαφέρει