Πήρε το ντέρμπι κορυφής ο Ολυμπιακός!

Στο +5 πλέον οι "ερυθρόλευκοι" από το "δικέφαλο".
paok olympiakos

Τεράστιο διπλό πήρε ο Ολυμπιακός μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν… αυτογκόλ και το πέτυχε ο Λημνιός στα δίχτυα της ομάδας του στο 49′. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του “δικεφάλου” στην έδρα του μετά από 33 μήνες και αυτή που τον αφήνει τώρα στο -5 από τους “ερυθρόλευκους”.

Αγχωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην αρχή του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει παραταχθεί εξαιρετικά διαβασμένος. Μάλιστα, από το 30′ και μετά, οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν και τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 42′ απείλησαν με το δοκάρι του Ελ Αραμπί.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49′, όταν μετά από όμορφη προσπάθεια και σουτ του Τσιμίκα, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και στην προσπάθειά του ο Γιαννούλης να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Αμέσως μετά, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Βαρέλα, όμως το VAR έδειξε πως ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη φάση από θέση οφσάιντ. 

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τσιμίκας, Καμαρά και Βαλμπουενά, με το Γάλλο για άλλη μια φορά να παρουσιάζεται καταλυτικός για την ομάδα του, ενώ εξαιρετικό ηταν το κοουτσάρισμα του Πέδρο Μαρτίνς που νίκησε κατά κράτος τον συμπατριώτη του Αμπέλ Φερέιρα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πάει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην κορυφή και το +5 από τον ΠΑΟΚ, αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για τον τίτλο.

Σε ενδιαφέρει