Όλα στο μηδέν!

Κάθε άλλο παρά παραγωγική ήταν η πρώτη μέρα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
panioniosanthi super league

Με τον πλέον… δύσκολο τρόπο για τους ουδέτερους άρχισε η δράση για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καθώς οι δύο αναμετρήσεις του προγράμματος ολοκληρώθηκαν στο 0-0.

Στο πρώτο χρονικά ματς του Σαββάτου, ο Πανιώνιος που «καιγόταν» για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, δεν μπόρεσε να βρει δημιουργικές λύσεις και τελικά οι δύο ομάδες μάλλον συμβιβάστηκαν με το ισόπαλο αποτέλεσμα στην άδεια λόγω τιμωρίας Νέα Σμύρνη.

Με αυτό το 0-0 ο Πανιώνιος έμεινε στους 10 πόντους, κουβαλώντας πάντα τον «βραχνά» του -6 με το οποίο άρχισε το φετινό πρωτάθλημα και πλέον έχει απόσταση τριών βαθμών από τον προτελευταίο Παναιτωλικό, ενώ από την πλευρά της η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να μπει εντός εξάδας και είναι πλέον στους 28 πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Τσιλούλης (85’ Γρίβας), Κόρμπος (79’ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (88’ Σίντι Αλί), Αραμπούλι

Ξάνθη: Αμπάντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα, Τεσέιρα, Στάρτζεον (85΄Φοσέ), Καμαρά, Τερκί, Μπαριέντος (27’ Μουλέν), Τζουρίτσκοβιτς (71’ Ντε Αμορίμ), Κάστρο

Λευκή ισοπαλία και στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να μην βολεύονται από τον ένα βαθμό με τον οποίο αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ με τους Βάντερσον και Καραμάνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους με τον Παπάζογλου.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πλέον στους 25 βαθμούς, με την ΑΕΛ να έχει 26.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Τιρόνε (79‘ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Βινίσιους (62’ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Σε ενδιαφέρει