Το… βιολί του ο Ολυμπιακός, νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Νικηφόρα πέρασε και από την έδρα του ΟΦΗ ο Ολυμπιακός και περιμένει να δει ποια θα είναι η διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της αγωνιστικής.
olympiacos

Μπορεί αυτήν τη φορά να μην πέτυχε πολλά τέρματα ο Ολυμπιακός, όμως αυτό που σημείωσε ο Καμαρά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους “ερυθρόλευκους” για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα του ΟΦΗ. Η διαφορά πλέον από τον ΠΑΟΚ έφτασε στο +4 και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς περιμένει το ματς του “δικεφάλου” στη Λαμία για να δει αν θα παραμείνει εκεί ή θα μειωθεί ξανά.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Κουρμπέλης (4’), Σένκεφελντ (66’) και Περέα (78’) πέτυχαν τα γκολ για τους “πράσινους”, οι οποίοι εδραιώθηκαν στην τετράδα της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, στο Βόλο η ΑΕΚ δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει επί της ομώνυμης ομάδας με σκορ 3-1. Η “Ενωση” προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 με γκολ των Οικονόμου και Αλμπάνη, στο 52’ ο Κλωναρίδης αποτελείωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89’ με τον Γκουαροτσένα.

Τέλος, στο ματς που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα ΑΕΛ και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα συναρπαστικό ματς. Οι Αγρινιώτες αν και βρέθηκαν μπροστά με δύο γκολ του Ντάουντα, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με δύο εύστοχα πέναλτι του Ουάρντα. 

Σε ενδιαφέρει