Έριξε… βόμβα στη Μόσχα ο Ολυμπιακός!

Τι κι αν τον είχαν όλοι ξεγραμμένο; Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε στη Μόσχα με 84-79 της ΤΣΣΚΑ, υποχρεώνοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πρώτη της απώλεια.
brandon paul

Θύμισε κάτι από τον παλιό Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τεράστια έκπληξη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, επικρατώντας 84-79 και υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πρώτη της φετινή ήττα στη διοργάνωση.

Τη διαφορά έκαναν οι δύο Αμερικανοί, Μπράντον Πολ και Κέβιν Πάντερ που είχαν από 20 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ πολύ καλός ήταν ο Πρίντεζης με 11 πόντους. Επιπλέον, κρίσιμος στο τέλος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης που με δικό του τρίποντο τέλειωσε την αναμέτρηση.

Το δυσάρεστο νέο είναι ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου που αποχώρησε πολύ νωρίς με πρόβλημα στο γόνατο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα με αυτή τη νίκη έφτασε στο 2-3 στη διοργάνωση και ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ την Παρασκευή (1/11), με τον Σφαιρόπουλο να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του.

Σε ενδιαφέρει