ΠΑΟ – ΟΣΦΠ: Οι σκέψεις των προπονητών πριν το μεγάλο παιχνίδι

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει. Θα περιμένουμε αλλαγές από τους δύο προπονητές.
panathinaikos olympiakos news

Λίγες ώρες έμειναν για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στη Super League 1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Όλοι κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι την τελευταία εβδομάδα και η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Πάμε λοιπόν να δούμε τις σκέψεις των προπονητών λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Όλες οι αγορές για το μεγάλο ντέρμπι με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Χωρίς απρόοπτα κυλάει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να παραταχθεί με τρία στόπερ αύριο στο ΟΑΚΑ, παρατάσοντας την ομάδας με 3-4-2-1. Αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο Έλληνας τεχνικός προορίζει για βασικό τον Μπαρτ Σέκενφελντ στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Ολλανδός στόπερ δεν είναι 100% έτοιμος και σίγουρα χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να μπορέσει να αναταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του προπονητή και της ομάδας, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι. Ο Δώνης τον δοκίμασε μαζί με τους βασικούς στις τελευταίες προπονήσεις και όπως φαίνεται προορίζεται για την αρχική 11άδα της αναμέτρησης.

Από την άλλη το κλίμα στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων είναι εξαιρετικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς και όλοι φυσικά στον Ολυμπιακό δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχιστούν οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας τους. Ο Πορτογάλος δείχνει διατεθειμένος να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες που αγωνίστηκαν στο απαιτητικό παιχνίδι με την Τότεναμ, δίνοντάς τους κάποιες “ανάσες”, φρεσκάροντας ταυτόχρονα και την εικόνα της ομάδας. Αυτή την στιγμή ο Ελ Αραμπί είναι το μεγάλο φαβορί για την επίθεση των ερυθρολεύκων, με τον Γκερέρο να μένει εκτός, ενώ επιστροφή στην 11άδα θα έχουμε και για τον Κούτρη που τελευταία αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Αλλαγές ενδέχεται να έχουμε και στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Μπουχαλάκης αποχώρησε με αιμάτωμα από την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ.

Οι δύο προπονητές θα κάνουν τις αλλαγές τους, τις διορθωτικές τους κινήσεις και θα ανακατέψουν την τράπουλα προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους. Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και να προβάλει σθεναρή αντίσταση στον ασταμάτητο Ολυμπιακό; Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να το μάθουμε.

Σε ενδιαφέρει