Βγήκαν οι αποδόσεις για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας

Βγήκαν οι αποδόσεις για τους μεγάλους ημιτελικούς του Final 4 της Ευρωλίγκας.
final four euroleague

Οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας θα διεξαχθού την Παρασκευή 17/5, στο γήπεδο της Μπασκόνια. Για ακόμη μια χρονιά δεν υπάρχει εκπροσώπηση του ελληνικού μπάσκετ, ενώ θα βρίσκονται εκεί οι τέσσερις ομάδες που είχαν πάρει το πλεονέκτημα έδρας στο Top 8.

Πρώτος ημιτελικός: Φενέρμπαχτσέ – Εφές (19:00)

Τουρκικός “εμφύλιος” στην Ευρωλίγκα. Από τη μία η Φενέρμπαχτσέ, που είναι κατά τεκμήριο, η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης ως τώρα και από την άλλη, η Εφές, που διψάει για διάκριση. Κεντρικά πρόσωπα οι δύο προπονητές, μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολύ κακές σχέσης. Ο Αταμάν με τον Ομπράντοβιτς δεν μιλιούνται και πολύ θα ήθελαν να πετάξουν έξω ο ένας τον άλλον.

Η Φενέρμπαχτσέ είναι σχεδόν κάθε χρόνο στο φάιναλ φορ και πρόπερσι πήρε και το ευρωπαϊκό. Οι ομάδες του Ζοτς συνήθως πιάνουν την top απόδοσή τους, γύρω στο Μάη, αλλά η φετινή Φενέρμπαχτσέ δεν έχει κάνει “κοιλιά” καθόλου μέσα στη σεζόν. Ο Κώστας Σλούκας οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς, ενώ ο Βέσελι είναι σαφώς το καλύτερο πεντάρι στη λίγκα. Από κει και πέρα, έχει ρόστερ που αποτελείται από 12 παικταράδες, που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε ματς. 

Η Εφές έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να βρεθεί σε ένα φάιναλ φορ. Το πέτυχε φέτος, που δεν έχει κάποιο πολύ μεγάλο αστέρι. Όμως, ο Αταμάν έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο και βασίζεται σε επτά-οκτώ top players. Οι Μοερμάν, Μίτσιτς, Λάρκιν, Ντάνστον και Σιμόν, οδήγησαν την ομάδα τους στο φάιναλ φορ, πετώντας έξω την Μπαρτσελόνα.

Φαβορί η Φενέρ με απόδοση 1,50, ενώ το διπλό της Εφές δίνει 2,70.

Δες τις αποδόσεις για το νικητή της Ευρωλίγκας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Δεύτερος ημιτελικός: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Οι δυο τους δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από τα φάιναλ φορ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και το πλεονέκτημά της είναι οτι παίζει στη χώρα της. Τώρα, το πόσο καλή φιλοξενία θα έχει από τους Βάσκους, είναι άλλο θέμα. Η ΤΣΣΚΑ δυσκολεύτηκε πιο πολύ φέτος, σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά όταν συνήλθε ο Ντε Κολό, έδειξε πόσο μεγάλα πράγματα μπορεί να κάνει.

Η Ρεάλ απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με 3-0 και δίκαια προκρίθηκε στους τέσσερις. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο το αν θα είναι ο Γιουλ στη διάθεση του Λάσο, καθώς χωρίς αυτόν, η “βασίλισσα” δεν έχει τύχη, όσο καλός και να είναι ο Καμπάτσο. Οι ψηλοί της είναι ίσως οι καλύτεροι στη λίγκα, αλλά από κει και πέρα έχει πρόβλημα στα γκαρντ.

Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει βάθος στον πάγκο, όπως είχε άλλες χρονιές. Ο Ιτούδης έχει τη χαρά να διαθέτει επτά-οκτώ από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Όταν έχεις στα γκαρντ τους Ροντρίγκεζ και Ντε Κολό, τους Κλάιμπερν και Χίγκινς στα φόργουορντ και τους Χάιντς, Χάντερ στο πέντε, πραγματικά δεν μπορείς να λείπεις από την τελική φάση. Τώρα το αν θα το πάρει, θα εξαρτηθεί από το αν θα αντέξουν αυτοί οι έξι –  επτά παίκτες που βασίζεται ο Ιτούδης.

Απόλυτα μοιρασμένες οι αποδόσεις. 1,93 πληρώνει τόσο ο άσος, όσο και το διπλό.

Σε ενδιαφέρει