Στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας με την Interwetten

Ένα δώρο τεράστιας αξίας έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μέσω ενός διαγωνισμού της Interwetten.gr.
Στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας με την Interwetten

Μέχρι και τις 12/5/2019 η Interwetten θα τρέξει έναν μεγάλο διαγωνισμό μέσα από το Interwetten.gr. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους τους χρήστες που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, με μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος, να είναι η εγγραφή στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και στη συνέχεια η σωστή απάντηση σε μία απλή ερώτηση.

Ακολούθως να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία στην ειδική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα του διαγωνισμού και αυτομάτως μπαίνει στην κλήρωση.

Τα δύο τεράστια έπαθλα του διαγωνισμού είναι 2 ταξίδια στο Βερολίνο για δύο τυχερούς που θα μπορούν να πάρουν μαζί τους και έναν φίλο ή μία φίλη τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά, ως VIP καλεσμένοι, τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λειψία στις 25 Μαΐου!

Η Interwetten προσφέρει από δύο VIP εισιτήρια στους υπερτυχερούς, ενώ καλύπτει επίσης τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων και για τα 4 άτομα, αλλά και τα έξοδα διανυκτέρευσης τους στην πρωτεύουσα της Γερμανίας! Δύο μοναδικά δώρα, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 5000€!

(ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για συμμετοχή στο διαγωνισμό!

Σε ενδιαφέρει