Αλλαγές στα φαβορί για το Champions League

Τα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών άλλαξαν τις αποδόσεις για το νικητή του Champions League.
barcelona united

Τα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών του Champions League και κυρίως το 1-0 της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το 1-0 της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Γιουνάιτεντ, άλλαξαν τα δεδομένα όσον αφορά το νικητή του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα, για πρώτη φορά φέτος, δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού η ήττα στο Λονδίνο από την Τσέλσι την έριξε στην τέταρτη θέση. Αυτό μπορεί να το δει κανείς και ως ευκαιρία, καθώς αν η Σίτι ανατρέψει την κατάσταση και προκριθεί επί της Τότεναμ, ποτέ ξανά φέτος δεν θα τη βρούμε με απόδοση 4,50.

Η Μπαρτσελόνα, από δεύτερη που ήταν σταθερά εδώ και καιρό, πέρασε στην πρώτη θέση. Είναι απόλυτα λογικό αυτό, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά. Αυτή τη στιγμή παίζεται με 3,50.

Στη δεύτερη και την τρίτη θέση, είναι δύο ομάδες που έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση για να σηκώσουν το τρόπαιο. Η Λίβερπουλ που κέρδισε την Πόρτο με 2-0, μόνο με “αυτοκτονία” δεν θα είναι στους τέσσερις, οπότε το 4,30 είναι νορμάλ απόδοση. Η Γιουβέντους, δεν κέρδισε στο Άμστερνταμ, όμως πήρε ισοπαλία με γκολ και είναι το φαβορί για να περάσει, αφού έχει τη ρεβάνς στο Τορίνο. Η ομάδα του Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε ξανά, δίνει αυτή την ώρα, 4,30.

Μεγάλη άνοδος για την Τότεναμ, με το 1-0 επί της Σίτι να παίζει καθοριστικό ρόλο. Όποιος πιστεύει πως θα την περάσει τελικά τη Σίτι, αξίζει να παίξει το 15,00, αφού μετά την πρόκριση στα ημιτελικά, θα πέσει πάρα πολύ. Με 35,00 παίζεται πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού για να προκριθεί θα πρέπει να κάνει ένα νέο “θαύμα” μετά από αυτό του Παρισίου. Όμως, η Μπαρτσελόνα δεν είναι Παρί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έγινε ξαφνικά… Μπαρτσελόνα.

Πολύ ψηλό το 35,00 για τον Άγιαξ, που δεν έχασε από τη Γιουβέντους και θα πάει στο Τορίνο για να κάνει ότι έκανε στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ. Κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμά και τουλάχιστον αυτό, το έχει κερδίσει.

Τέλος, η Πόρτο έχει απειροελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση μετά το εις βάρος της 2-0 του Άνφιλντ, οπότε το 501,00 για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι απολύτως λογικό και χωρίς αξία.

Ξέρεις ποιος θα πάρει το Champions League; Δες τις τελευταίες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει