Στοίχημα στις δημοτικές εκλογές

Ο Stoiximan έχει βγάλει αποδόσεις για τις δημοτικές εκλογές, σε 35 σημαντικούς δήμους της χώρας.
dimotikes ekloges

Αποδόσεις για την εκλογική αναμέτρηση σε τριάντα πέντε δήμους της χώρας έχει βγάλει ο Stoiximan.gr. Οι περισσότεροι είναι από την Αττική, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στους Δήμους Αθηναίων, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Πραγματικά έχει σημασία να δούμε ποια είναι τα φαβορί, σύμφωνα με τις τιμές που προσφέρονται.

Δήμος Αθηναίων

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι το μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1,08. Ακολουθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,00, ο Νάσος Ηλιόπουλος με 15,00 και ο Παύλος Γερουλάνος με 20,00.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει μάχη ανάμεσα σε Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό, με τον πρώτο να δίνει 1,85 και τον δεύτερο, 3,65. Ο πρώτος έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο δεύτερος είναι “αντάρτης”. Η Κατερίνα Νοτοπούλου παίζεται με 4,25.

Δήμος Πειραιώς

Ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, είναι το ξεκάθαρο φαβορί, με απόδοση 1,15. Βασικότερος αντίπαλός του, ο Νίκος Βλαχάκος, με 5,50.

Δήμος Αχαρνών

Ο Σπύρος Βρεττός με 2,20 είναι το φαβορί και ακολουθεί ο Χάρης Δαμάσκος με 3,00. Ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Κασσαβός, πληρώνει επί 8,50, ενώ ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βασίλης Τοπαλιανίδης, παίζεται με 10,00.

Δες όλες τις αποδόσεις για τους 35 μεγαλύτερους Δήμους της χώρας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Δήμος Αλεξανδρουπόλεως

Οι Βαγγέλης Λαμπάκης και Παύλος Μιχαηλίδης είναι οι δύο επικρατέστεροι στην Αλεξανδρούπολη. Ο πρώτος παίζεται με 1,35 και ο δεύτερος με 4,50.

Δήμος Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι το ακλόνητο φαβορί για να επανεκλεγεί δήμαρχος Βόλου. Παίζεται με 1,08, ενώ ακολουθεί με μεγάλη διαφορά, η Νάνσυ Κάπουλα, με 10,00.

Σε ενδιαφέρει