Στοίχημα στο νικητή της Ευρωλίγκας

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα, αξίζει να δούμε τα φαβορί για να πάρουν το τρόπαιο.
euroleague

Οι τελευταίες αγωνιστικές της κανονινικής περιόδου είναι πάντα μια καλή περίοδος για να στοιχηματίσουμε στο νικητή της Ευρωλίγκας. Κι αυτό, γιατί έχουν βγει ουσιαστικά τα πλεονεκτήματα έδρας, οπότε ξέρουμε τι περίπου θα δούμε στο Top 8.

Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στους οκτώ και θα παίξουν με κάποια από τις ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσέ ή Ρεάλ, με μειονέκτημα έδρας. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό παίζεται με 17,00 αυτή τη στιγμή, ενώ το να πάρει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο, δίνει 26,00.

Πρώτο φαβορί είναι η Φενέρμπαχτσέ του Ομπράνοβιτς. Η τουρκική ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και θα παίξει με την όγδοη, που θα είναι μία εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Μιλάνο, Μπασκόνια ή Ζαλγκίρις. Φυσικά, θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Η απόδοση για τη Φενέρ είναι 2,70.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στη δεύτερη θέση, με απόδοση 3,60. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, η οποία πάντα είναι στα φάιναλ φορ και συνήθως παίζει και τελικό. Έχει χάσει για μεγάλο διάστημα τον Ντε Κολό, λόγω τραυματισμού, αλλά ο Γάλος επιστρέφει σιγά σιγά και με αυτόν μέσα, η ΤΣΣΚΑ παίρνει 20% πάνω στην απόδοσή της.

Η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, είναι στην τέταρτη θέση, με απόδοση 4,50. Πλήρες ρόστερ, κλασικά Λάσο στον πάγκο και εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί μέσα στην Ισπανία (στην έδρα της Μπασκόνια).

Η Εφές πήρε την πολύτιμη τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και θα έχει επίσης πλεονέκτημα έδρας. Στους οκτώ θα παίξει με την Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε ένα εξαιρετικό φινάλε στην κανονική διάρκεια. Η Εφές παίζεται με 13,00 και η Μπαρτσελόνα με 17,00.

Η Μπασκόνια, στο γήπεδο της οποίας θα γίνει το φάιναλ φορ, παίζεται με 26,00, ενώ οι Μιλάνο και Ζαλγκίρις παίζονται με 41,00 και 101,00 αντίστοιχα.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Σε ενδιαφέρει