ΠΑΟΚ για αήττητος ως το τέλος

Δεν έχει άλλο ντέρμπι ενόψει ο ΠΑΟΚ, που μπορεί, με λίγη προσοχή, να τερματίσει αήττητος στο πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ για αήττητος ως το τέλος

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρωταθλητής για φέτος και αυτό πλέον το έχουν δεχτεί ακόμη και οι φανατικότεροι αντίπαλοί του. Θα καταφέρει όμως να τερματίσει αήττητος, στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν;

Μιλάμε για μια από τις καλύτερες χρονιές που έχει κάνει ελληνική ομάδα, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Σε 25 αγώνες, ο “δικέφαλος” έχει 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι μοναδικές απώλειες βαθμών που είχε η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Άρη στην Τούμπα.

Κατά τα άλλα, κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό, δύο φορές τον Παναθηναϊκό και 2-0 την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 53 τέρματα και δεχτεί μόλις 12.

Μιλάμε για μια ξέφρενη πορεία, με τα φρένα “σπασμένα”. Θέλει λοιπόν να παραμείνει αήττητος στα πέντε παιχνίδια που του μένουν, για να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ από δω και πέρα έχει ως εξής: Ξάνθη εκτός, Λαμία εντός, Λάρισα εκτός, Λεβαδειακός εντός και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός. Ο καλός ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει από τις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά θα πρέπει να βάλουμε στο “τραπέζι” τις εξής παραμέτρους.

1. Πάντα οι ομάδες που έχουν μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, χαλαρώνουν στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.
2. Ενδιάμεσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, θα υπάρχουν τα παιχνίδια κυπέλλου, που είναι πολύ σημαντικά για τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρει το νταμπλ.
3. Το κίνητρο ομάδων που κινδυνεύουν είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει ΠΑΟΚ, για το αήττητο πρωτάθλημα, οπότε ίσως να μετρήσει.

Δες πόσο πληρώνει το να τερματίσει αήττητος ο ΠΑΟΚ, αλλά και να κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια που του απομένουν (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει