ΝΒΑ: Στοίχημα στο νικητή

Μεγάλος ο ανταγωνισμός φέτος για τον πρωταθλητή του NBA. Ποιος θα το σηκώσει; Μήπως ο Γιάννης;
yannis

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Λεμπρόν Τζέιμς από το Κλίβελαντ, ουσιαστικά άδειασε μια θέση στο ζευγάρι των τελικών του NBA. Λογικά, ως το τέλος θα φτάσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, με τους Κάρι και Ντουράντ να είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τους “μαχητές” στην κορυφή.

Αυτή τη στιγμή, το Γκόλντεν Στέιτ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αφού παίζεται με 1,43. Έχει ρεκόρ 47-22 και είναι στην πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας. 

Στη δεύτερη θέση είναι οι Τορόντο Ράπτορς του Καουάι Λέοναρντ και του Μαρκ Γκασόλ, οι οποίοι έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή και στο NBA γενικότερα, με 50-21. Το να το πάρουν παίζεται με 10,00.

Στην τρίτη θέση συναντάμε τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, οι οποίοι αυτή τη στιγμή, έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το NBA, με 52-18. Η απόδοση τους είναι 11,00.

Στην τέταρτη θέση είναι οι Χιούστον Ρόκετς, με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν και από κοντά του, τον Κρις Πολ. Με ρεκόρ 44-26 είναι στην τρίτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας και αυτή τη στιγμή προσφέρονται με 13,00.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Σίξερς της Φιλαδέλφεια, με απόδοση 15,00.

Δες τις αποδόσεις για όλες τις ομάδας στο NBA ((ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Σε ενδιαφέρει