Επιτυχίες σε Super League και όχι μόνο!

Παιχνίδι σε όλα τα μέτωπα είχε το betmasters.gr που κατέγραψε επιτυχίες σε Ελλάδα, Αγγλία και Αργεντινή.
panathinaikos paok goal

Την τιμητική του είχε το ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες μέρες στις επιλογές του betmasters.gr, αλλά οι tipsters δεν «χτύπησαν» μόνο εκεί, αφού εύστοχες επιλογές σημειώθηκαν τόσο στην Αργεντινή, όσο και στην Αγγλία και ειδικότερα στις μικρότερες κατηγορίες.

Μάλιστα, οι σωστές προβλέψεις καταγράφηκαν και στα πιο εμπορικά ματς του κουπονιού τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο «Mikros Guru» δεν φοβήθηκε καθόλου τη δοκιμασία του… βέβαιου πρωταθλητή, ΠΑΟΚ στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού έδωσε το διπλό και επιβεβαιώθηκε μόλις από το 2’ της αναμέτρησης, όταν και προηγήθηκαν οι Θεσσαλονικείς, επαληθεύοντας μια απόδοση του 1,90.

Ωστόσο, η έμπνευση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επίσης χωρίς κανένα άγχος επιβεβαιώθηκε το combo του «1 & Over 1,5» στο ματς του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να έχουν σημειώσει δύο γκολ στην αναμέτρηση, πριν καν συμπληρωθεί μισάωρο στον αγώνα. Καθόλου κακή η απόδοση στο 2,02, ειδικότερα με την ευκολία που προέκυψε.

Επιπλέον, ο «Mikros Guru» χάρισε ακόμα μία σούπερ απόδοση με τις επιλογές της Δευτέρας, καθώς έδωσε το «Χ» στο ντέρμπι του Σέφιλντ σε τιμή 3,25 και τελικά δεν κουνήθηκε… φύλλο (0 – 0).

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους tipsters, ο «Prophet» έδωσε το «2 & Over 2,5» της Τσέλσι στην έδρα της Φούλαμ (2,15), ενώ σε εξαιρετικό… mood είναι στην αγαπημένη του Αργεντινή, καθώς σωστά προέβλεψε ότι το πρώτο γκολ στο ματς της Ρασίνγκ κόντρα στην Εστουντιάντες θα σημειωθεί μετά το 30’ (2,05) ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης έδωσε και το 2 της Ντεφένσα στην έδρα της Αλντοσιβί (2,10).

Καλοφάγωτα!

Σε ενδιαφέρει