Άλλη μια μέρα έκλεισε με κέρδη στους betmasters!

Μπορεί η αγωνιστική δράση να είναι συγκεκριμένη, αλλά οι επιτυχίες στους betmasters συνεχίζουν σε όλα τα μέτωπα.
betmasterss

Δεν υπάρχουν λίγα παιχνίδια, αλλά μόνο επιτυχίες στους betmasters.gr, καθώς για ακόμα μία μέρα η μέρα έκλεισε με πολλές επιτυχίες είτε αυτές αφορούσαν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, είτε αυτά της Euroleague, που λόγω διαβολοβδομάδας είχε την τιμητική της.

Αρχικά, ο Wise έπιασε από το… 20λεπτο την άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρτον, καθώς είχε ποντάρει στο Over 3,5 των «σίτιζενς» και αυτοί σκόραραν 9 γκολ, προσφέροντας ένα πάρα πολύ άνετο κέρδος. Ανάλογα πολύ εύστοχη ήταν η πρόβλεψή του για το Λιγκ Καπ της Γαλλίας, καθώς η Μπορντό έκανε το καθήκον της κόντρα στη Χάβρη με την εντός έδρας νίκη της και επιβεβαιώθηκε ο άσος. Έτσι, αυτή η δυάδα τριπλασίασε το ποντάρισμα όσων εμπιστεύτηκαν.

Επιτυχίες και ο Pavlokous στο μέτωπο της Euroleague.

Συγκεκριμένα, πολύ σωστά προέβλεψε την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, καθώς οι 10 πόντοι με τους οποίους επικράτησε μάλλον ήταν και λίγοι βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο παρκέ. Επιπλέον, οι εύστοχες εκτιμήσεις του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η Μπαρτσελόνα όχι μόνο υπερασπίστηκε το +3,5 στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά επικράτησε μάλιστα στην έδρα των Ιταλών, προσφέροντας ένα ακόμα ένα άνετο σημείο.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά των betmasters!

Σε ενδιαφέρει