Οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αστέρες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι!

«Καυτό» αναμένεται και το καλοκαίρι του 2019 λόγω των μεγάλων ονομάτων παικτών που μένουν ελεύθεροι...
balotelli

Εκτός από την αγωνιστική δράση αυτή καθ’ αυτή, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο του σήμερα, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια πολύ μεγάλη επιχείρηση που διέπεται από αγώνες εργασιακού δικαίου, που αφορούν φυσικά και τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, επί της ουσίας, μπορεί να υπάρχουν συμβόλαια, αλλά από τη στιγμή που και αυτά έχουν ημερομηνία λήξης, πολλοί είναι εκείνοι που πάντα ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ειδικότερα όταν υπάρχει προοπτική υψηλότερων απολαβών και γενικότερα πιο ευνοϊκών εργασιακών συνθηκών.

Στο πλαίσιο αυτό, και το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται «καυτό», αφού πολλά μεγάλα ονόματα με τις υπάρχουσες συνθήκες αναμένονται να μείνουν ελεύθεροι. Απαραίτητη σημείωση: Πολλοί παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι, αλλά όπως έχει επιβεβαιωθεί από τα ρεπορτάζ θα γίνει χρήση της οψιόν για αυτόματη ανανέωση για ακόμα έναν χρόνο. Πρόκειται για το περίφημο +1, που το έχουμε δει πολλές φορές και στην Ελλάδα.

Αξίζει λοιπόν να σημειώσουμε μερικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που από τον Ιανουάριο μπορούν να διαπραγματευτούν ως ελεύθεροι.

Αντριάν Ραμπιό

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα είναι αυτό του Γάλλου χαφ, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί με την ίδια ευκολία και να μαρκάρει και να δημιουργεί, είναι μόλις 23 ετών και ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχει εκφράσει η Μπαρτσελόνα.

Άαρον Ράμσεϊ

Από τους πιο ποιοτικούς κεντρικούς χαφ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Άαρον Ράμσεϊ που είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. Οχτάρι με μεγάλη έφεση στο γκολ για τη θέση που αγωνίζεται και Μπάγερν Μονάχου, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους έχει γραφτεί ότι θα κινηθούν για την απόκτηση το 27χρονου.

Τόμπι Αλντερβάιρελντ

Τρίτος σέντερ μπακ στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών της Τότεναμ, πίσω από Φερτόνχεν (που επίσης μένει ελεύθερος) και Σάντσες ο Βέλγος. Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο από το προηγούμενο καλοκαίρι ενώ δεν αποκλείεται τελικά η ομάδα του Μουρίνιο να τον αποκτήσει ως ελεύθερο τον 29χρονο, από τη στιγμή μάλιστα που έχει παράπονα για το χρόνο της συμμετοχής του.

Σεσκ Φάμπρεγας

Πάει η εποχή που θεωρούνταν έναν από τους κορυφαίους δημιουργικούς μέσους, αλλά η ποιότητα του Καταλανού είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν είναι βασικός στην Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά η Μίλαν είναι η ομάδα που εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτησή του.

Ολιβιέ Ζιρού

Ο επιθετικός της Τσέλσι αποτελεί τον δεύτερο πίσω από τον Άλβαρο Μοράτα, αλλά μάλλον αποδίδει πολύ καλύτερα από τον Ισπανό, ειδικότερα από τη στιγμή που έχει παίξει πολύ λιγότερο από τον Ισπανό. Μένει να φανεί αν οι «μπλε» θα ρισκάρουν να αφήσουν την υπόθεση του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Γαλλία να μένει μετέωρη μέχρι τέλους.

Μάριο Μπαλοτέλι

Ένα όνομα, μια ιστορία. Τα τελευταία χρόνια είναι στη Νις, κάθε καλοκαίρι θέλει να φύγει, αλλά παραμένει στην ομάδα της Νίκαιας και φέτος με προπονητή τον Πατρίκ Βιεϊρά. Το φετινό καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά το ερώτημα στην περίπτωσή του είναι πολύ απλό. Ποιος θα ρισκάρει να τον αποκτήσει;

Σε ενδιαφέρει