Το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκ: Τι μένει σε Ολυμπιακό και τι σε ΠΑΟΚ;

Είμαστε περίπου στο 1/3 του πρωταθλήματος ως τώρα, αφού έχουμε διανύσει τις πρώτες 11 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ προηγείται και οι δύο σημαντικότεροι αντίπαλοί του είναι οι Ατρόμητος και Ολυμπιακός.
olympiakos paok

Ο ΠΑΟΚ έχει έξι βαθμούς διαφορά από τον τρίτο Ολυμπιακό και πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Ατρόμητο. Έχοντας διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει την κούπα, μετά από περίπου 35 χρόνια.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν θα πέσει αμαχητί και το έδειξε αυτό με τα τελευταία του αποτελέσματα. Επίσης, κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμά τον Ατρόμητο, ο οποίος όσο μένει κοντά στις υψηλές θέσεις, θα πρέπει να υπολογίζεται. Πάντως, λογικά οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι οι μονομάχοι του τίτλου μέχρι το τέλος και αξίζει να δούμε το πρόγραμμά τους από δω και πέρα…

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ λογικά θα έχει εύκολο έργο, καθώς παίζει με Λαμία και Λεβαδειακό εκτός και με τις Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο δεύτερος γύρος αρχίζει με δύσκολο ματς κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ συνεχίζεται με Πανιώνιο και ΟΦΗ μέσα στην Τούμπα. Το πρώτο ντέρμπι του δεύτερου γύρου είναι αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αμέσως μετά με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και δύο δύσκολα παιχνίδια, με τον Άρη στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, κόντρα στον Ατρόμητο και από κει και πέρα, απολύτως βατό το πρόγραμμα στο τέλος. Εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Ξάνθη, εντός με Λαμία, ξανά εκτός με Λάρισα, εντός με Λιβαδειά και τέλος με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε λίγες μέρες και μέχρι το τέλος του έτους και του πρώτου γύρου παίζει με την Ξάνθη εκτός, τη Λαμία εντός και τη Λάρισα εντός. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα σε Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Επόμενη αγωνιστική με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκης και στη συνέχεια δύο ντέρμπι, με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης. Δύο σχετικά βατά ματς ακολουθούν, με ΟΦΗ στο Καραϊσκάκης και Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Στην 24η αγωνιστική, υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκης και μετά ακολουθεί το ελληνικό κλάσικο, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, παίζει με Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης, Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, Ξάνθη στο Καραϊσκάκης και κλείνει το πρωτάθλημα εκτός έδρας με τη Λαμία και τη Λάρισα.  

Σε ενδιαφέρει