Champions League και Sportingbet.gr πάνε μαζί!

Champions League και Sportingbet.gr πάνε μαζί!

Ο δεύτερος γύρος της προκριματικής φάσης του Champions League ξεκινάει σήμερα με τους πρώτους αγώνες της σειράς και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν, αφού αρχίζουν να μπαίνουν στο… χορό και ακόμα πιο γνωστές ομάδες.

Η Sportingbet.gr δε θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή του ευρωπαϊκου ποδοσφαίρου και… παίζει μπάλα σε δύο αποψινές αναμετρήσεις. Παρτιζάν – Μπουντούτσνοστ με πριμ 5%*, ενισχυμένες αποδόσεις και ποικιλία ειδικών στοιχημάτων. H Bαλκανική μονομαχία κλέβει την παράσταση από τα αποψινά ματς, με τους Σέρβους βέβαια να είναι το ακλόνητο φαβορί τόσο για τη νίκη απόψε, αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Χιμπέρνιανς – Σάλτσμπουργκ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μιναμίνο ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση!. Στη μάχη της Μάλτας δεν υπάρχει αμφιβολία ποιος είναι το φαβορί, όμως αν ο Μιναμίνο πετύχει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης, ακόμα και αν έχεις χάσει το στοίχημά σου, τα χρήματα σου επιστρέφονται στο ακέραιο.

Και επειδή η ζωή δεν κυλάει μόνο με ποδόσφαιρο, Παίξε νόμιμα στο Wimbledon με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε ενδιαφέρει