Το pre-cashout ήρθε στην Betshop!

betshop precashout

Η Betshop κάνει ξανά την διαφορά δίνοντάς σου τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού σου. Πως; Με τη νέα δυνατότητα “Pre-Cashout”!

Τώρα πλέον στην Betshop, έχεις την δυνατότητα να παίρνεις cash out στα στοιχήματά σου πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια που έχεις ποντάρει. Είτε μιλάμε για μονό παιχνίδι, είτε μιλάμε για παρολί, όταν τα παιχνίδια που έχεις επιλέξει δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τότε μπορείς να εξαργυρώσεις το στοίχημα σου!

Σε περιπτωση που έχεις παίξει παραπάνω από ένα παιχνίδι και υπάρχει διαφορά ώρας μεταξύ των αγώνων, μόλις ολοκληρωθεί ο ένας αγώνας και έως ότου αρχίσει ο επόμενος, εφόσον φυσικά έχουν επαληθευτεί οι προβλέψεις σου μέχρι εκείνη τη στιγμή, η επιλογή Pre-Cashout σου δίνει την δυνατότητα να “κλείσεις” το στοίχημά σου και να πάρεις μέρος των κερδών σου πίσω.

Αν για παράδειγμα παίξεις τρια ματς pre-game, το ένα στις 16:00, το άλλο στις 19:00 και το άλλο στις 22:00 και στο πρώτο παιχνίδι επαληθευτεί η επιλογή σου, τότε μόλις ολοκληρωθεί το ματς, μέχρι να ξεκινήσει το δεύτερο, η επιλογή pre-cashout θα είναι εκεί για σένα.

 Μπες στην BetShop και δοκίμασε τη νέα, άκρως δελεαστική εφαρμογή της “Pre-Cashout” (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει