Η κλήρωση των προημιτελικών στο Champions League

Μεγάλα ζευγάρια όπως το Ρεάλ - Μπάγερν και το Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα ανέδειξε η κλήρωση της Uefa για τα προημιτελικά του Champions League.
bayern real

Ο Αντσελότι βρίσκει στο δρόμο του τη Μπάγερν, σ’ ένα ζευγάρι που ενθουσιάζει κάθε φίλαθλο. Ρεάλ – Μπάγερν έβγαλε λοιπόν η κληρωτίδα και οι αποδόσεις εμφανίζουν ως οριακό φαβορί τη Μπάγερν, τουλάχιστον για το πρώτο ματς του Μονάχου (12/4).

Η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου αναμένεται να είναι το Ντόρτμουντ – Μονακό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ξεκάθαρο φαβορί οι Γερμανοί για το πρώτο ματς της Γερμανίας (11/4).

Δύο πολύ σπουδαίες ομάδες, αλλά με εντελώς αντίθετο ποδοσφαιρικό DNA, περιλαμβάνει το ζευγάρι Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα. Απόλυτα μοιρασμένες οι αποδόσεις για το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στις 11/4 στο Τορίνο.

Εξαιρετικά αμφίρροπο αναμένεται και το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ, αν και σύμφωνα με τις αποδόσεις, η ισπανική ομάδα είναι σούπερ φαβορί. Το πρώτο ματς στις 12/4 στην Ισπανία.

Μετά και από την κλήρωση, οι Μπαρτσελόνα και Μπάγερν αποτελούν τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

{{https://www.stoiximan.gr/match-odds/Champions-League-2016-17-680234?btag=a_344b_96c_&affid=14&siteid=344&adid=96&c=|Ξέρεις ποιος θα το πάρει; Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)}}.

Σε ενδιαφέρει