Copa America: Τώρα αρχίζουν τα… ωραία

H φάση των ομίλων του Copa America είναι παρελθόν και τώρα μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάει το... πραγματικό τουρνουά.
lionel messi argentina chile

H φάση των ομίλων του επετειακού Copa America έλαβε τέλος, φυλάσσοντας μας δύο εκπλήξεις για το τέλος. Βασικά, η μία (αποκλεισμός Ουρουγουάης) ήταν γνωστή μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής, όπου και η “σελέστε” υπέστη την δεύτερη σερί ήττα της (0-1 από τη Βενεζουέλα) και έτσι μας αποχαιρέτησε νωρίς. Το μεγάλο μπαμ, όμως, έγινε την τελευταία αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο, όπου η Βραζιλία χρειαζόταν απλά την ισοπαλία απέναντι στο Περού, για να πάρει την πρόκριση. Αντί για αυτό, η “σελεσάο” γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους “Ίνκας”, όμως το γκολ που πέτυχε ο Ρουιντίαζ είχε τη… βοήθεια του χεριού του. Πέρα από αυτά, όλα τα άλλα φαβορί επιβεβαιώθηκαν κι έτσι από τον πρώτο όμιλο πέρασαν οι Η.Π.Α. και η Κολομβία, ενώ από το δεύτερο το Περού και ο Ισημερινός. Στο τρίτο γκρουπ πρώτο τερμάτισε το Μεξικό και το ακολούθησε στην επόμενη φάση η Βενεζουέλα. Τέλος, όλα κανονικά και στον τέταρτο όμιλο, όπου η Αργεντινή προκρίθηκε με 3/3 νίκες, με τη Χιλή να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Παίξε Νόμιμα στο Copa America!

Έτσι, τα ζευγάρια που προέκυψαν στη φάση των “8” είναι τα εξής:

H.Π.Α. – Ισημερινός : Αμφίρροπη αναμέτρηση και αυτό δείχνουν και οι αποδόσεις, αφού ο άσος και το διπλό πληρώνουν από 2.70, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.20.

Αργεντινή – Βενεζουέλα : Δεν υπάρχει αμφιβολία για το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, αφού οι Αργεντινοί απέδειξαν και με την παρουσία τους στη φάση των ομίλων ότι έφτασε η ώρα για την κατάκτηση ενός μεγάλου τίτλου. Να το πετύχει αυτό μια ομάδα του τετάρτου ομίλου (Αργεντινή ή Χιλή) πληρώνει σε απόδοση 1.40.

Περού – Κολομβία : Ξεκάθαρο φαβορί βάσει αποδόσεων η Κολομβία (1.60 το διπλό, 6.25 ο άσος), όμως θεωρώ ότι εδώ μπορεί να κάνει ακόμα μία έκπληξη το Περού, έχοντας πάρει φόρα μετά τη νίκή (όπως κι αν ήρθε) επί της Βραζιλίας.

Μεξικό – Χιλή: Άλλο ένα αμφίρροπο ζευγάρι, όμως το Μεξικό έχει το ελαφρύ προβάδισμα, καθώς έχει εμφανιστεί πολύ καλύτερο σε αυτό το τουρνουά. Το ενδεχόμενο, το ζευγάρι του τελικού να είναι το Αργεντινή – Μεξικό πληρώνει σε απόδοση 4.65.

Σε ενδιαφέρει