Euro 2016: Πολλές και πλήρεις επιλογές για τα μακροχρόνια

Euro 2016: Πολλές και πλήρεις επιλογές για τα μακροχρόνια

Περισσότερες από 150 επιλογές ειδικών στοιχημάτων σχεδόν σε κάθε ματς του Euro 2016 έχει ετοιμάσει ο Stoiximan. Φυσικά, εκτός από τα κλασικά “νικητής της διοργάνωσης” και “πρώτος σκόρερ”, υπάρχουν και ακόμη πιο “ειδικά” στοιχήματα, για όλα τα γούστα.

Όσον αφορά τις ομάδες ξεχωριστά, προσφέρονται αγορές τύπου: “φάση αποκλεισμού”, “ζευγάρι τελικού”, “ομάδα που θα σκοράρει τα λιγότερα ή τα περισσότερα τέρματα”, “γρηγορότερο γκολ στη διοργάνωση”, “καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος”, “μάρκα φανέλας του κυπελλούχου”, “αποκλεισμός στα πέναλτι”.

Σαφώς και κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι αγορές των ρεκόρ, με αρκετά μέλη του Stoiximan να τις επιλέγουν. Για παράδειγμα: Θα σπάσει το ρεκόρ των 9 τερμάτων σε ένα παιχνίδι, που κρατάει από το 1960 (Γαλλία – Γιουγκοσλαβία 4-5); Θα υπάρχει ματς με 10 ή παραπάνω τέρματα;

Κι ένα ρεκόρ που εμπεριέχει και την Ελλάδα μέσα. Θα μπει γρηγορότερο γκολ από αυτό στο Ρωσία – Ελλάδα 2-1, το 2004, το οποίο είχε σημειώσει ο Κιριτσένκο στο 68ο δευτερόλεπτο;

Επίσης, θα δεχθεί κόκκινη κάρτα κάποιος παίκτης πριν το 23ο λεπτό κάποιας αναμέτρησης; Το ρεκόρ κρατάει από το 2008 και τον αγώνα Γαλλία – Ιταλία, όταν αποβλήθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Περισσότερες από 150 μακροχρόνιες αγορές για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Stoiximan.gr!

Σε ενδιαφέρει