Δεν με άφησαν να το χαρώ

lozaniamax

Μιας και από στοίχημα δεν έχουμε πολλά σήμερα, λέω να μοιραστώ μια πρόσφατη εμπειρία που είχα γύρω από το αγαπημένο μας “άθλημα”.

Ήταν η προηγούμενη Δευτέρα 9/11, και ήταν λίγο μετά τον απογευματινό καφέ. Εκεί, γύρω στις 5-5:30 αποφάσισα να γυρίσω προς το σπίτι. Καθώς περνούσα έξω από ένα πρακτορείο Προ-πο (ω τι σύμπτωση), συνειδητοποίησα ότι είχα στην τσέπη μου ένα κέρμα του 1€. “Ώπα, αυτό δεν είναι τυχαίο”, σκέφτομαι. Τώρα που το ξαναβλέπω βέβαια, μάλλον τυχαίο ήταν. Λογικά όλοι τις ίδιες χαζομάρες σκεφτόμαστε όταν θέλουμε να παίξουμε στοίχημα.

Χωρίς πολλά-πολλά, μπαίνω μέσα και σκέφτομαι πως μπορώ να επενδύσω το κέρμα μου, έχοντας παράλληλα και μια ρεαλιστική ελπίδα για να κερδίσω κάτι. Τελικά διαλέγω να παίξω το γνωστό στοίχημα “ΠροΠο”. Θα αρχίσω να διαλέγω σημεία, χωρίς να με νοιάζει τι απόδοση έχουν ή πόσα θα είναι. 

Μετά από διαρκή σκέψη, 2-3 λεπτών, καταλήγω σε 9 ματς. Παναιτωλικός – Γιάννενα (2-3), Ουρακάν – Μπελγκράνο (Χ2), Νανσί – Ντιζόν (g-g), Μπελενένσες – Τοντέλα (2-3), Σαν Πάουλι – Φορτ. Ντισελντ. (1), Κροτόνε – Αβελίνο (Οver) Ουν. Μαδέιρα – Μπράγκα (2), Κρο ντε Μ. – Αλντοσίβι (2) και οι καταραμένες. Λωζάνη – Ξαμάξ (2-3). Όχι δεν το έβαλα τελευταίο επειδή το διάλεξα τελευταίο. Το έβαλα τελευταίο απλά επειδή είναι καταραμένες! Συνολική απόδοση στοιχήματος 100 και κάτι ψιλά. Το 1 μου Ευρώ μπορούσε να μου επιστρέψει τριψήφιο αριθμό!

Όπως καταλαβαίνετε, τα 8 πρώτα ματς ήρθαν όπως τα έπαιξα και μάλιστα με σχετική άνεση. Βέβαια σε πολλά από αυτά δεν είχα ενδιαφέρον αφού όπως είπαμε, υπάρχουν οι …καταραμένες! Λωζάνη – Ξαμάξ. Το 0-1 γίνεται με πέναλτι στο 44′. Όπα λέω, εδώ είμαστε. Ότι καλύτερο να πάει με γκολ στα αποδυτήρια όταν το έχω 2-3. Αρχίζει το Β’ ημίχρονο και κάπου εκεί ψιλοστραβώνει. Γίνεται 1-1 στο 50′ και 1-2 στο 63′. Εκεί είναι που είπα πάει το έχασα.

Η ώρα πέρναγε όμως και γκολ δεν έμπαινε. Και όσο δεν έμπαινε, τόσο πιο πολύ το πίστευα. Φτάσαμε, 80′,85′,90′. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα λήξει εκεί. Φευ. Στο καταραμένο λεπτό 94′ κάνει η Ξαμάξ το 1-3! Είχε βγει όλη η Λωζάνη να ισοφαρίσει και στην κόντρα έγινε εύκολα το 1-3. Όχι δεν το έχω δει, απλά είμαι σίγουρος ότι έγινε έτσι! Το κερασάκι στην τούρτα; Η Λωζάνη κάνει το 2-3 στο 96′! Κωμικοτραγικές καταστάσεις με τον διαιτητή να λήγει το ματς μετά από 10′ καθυστερήσεων (υπάρχει κάρτα στο 99′).

Καταραμένη Λωζάνη. Καταραμένη Ξαμάξ. Δώστε μου αυτό το 100ρικο για να μπορώ να βγω στο δρόμο και να πω και γω μια φορά με περηφάνια “Ναι ρε είμαι κ…φαρδος”!

Σε ενδιαφέρει