Για να ΜΗΝ σπάσετε την οθόνη του PC!

Για να ΜΗΝ σπάσετε την οθόνη του PC!

Όλοι όσοι παίζουν στοίχημα σε κάποια εταιρεία του «διαβολικού ιντερνέτ» σίγουρα θα έχουν πέσει θύμα κάποιας παρερμηνείας ή έξυπνης έκφρασης κάποιας επιλογής από μεριά της εταιρείας. Γιατί δεν είναι χαζές οι εταιρείες… όχι αγάπη μου δεν είναι!

Έτσι, λοιπόν, κι εγώ την πάτησα μια μέρα, Απρίλης του 2012 νομίζω ήταν(σιγά μην το θυμόμουν, έψαξα και το βρήκα!) και την πάτησα σαν αρχάριος. Σαν… παιδαρέλι που μόλις έβγαινε στον «στίβο της ζωής». Αφού να φανταστείτε το σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή και κοκκινίζω από θυμό, ο οποίος εξελίσσεται σταδιακά σε ντροπή, τόσο μεγάλη που ίσα ίσα με αφήνει να σας εξομολογηθώ τη «μαλακία» μου.

Για να μη σας τα ζαλίζω χρονιάρα μέρα κι επειδή με περιμένει και μια γεμιστή γαλοπούλα, ένα έχω να σας πω! Προσοχή στα στοιχήματα του τύπου «ομάδα να ΜΗΝ σκοράρει στο παιχνίδι ή σε κάποιο ημίχρονο», «ομάδα να ΜΗΝ κερδίσει πέναλτι στο παιχνίδι» κλπ και από κάτω να έχει τις δύο αντιπάλους για να πας να διαλέξεις εσύ ο κακομοίρης. Αυτό το ΜΗΝ είναι που κάνει όλη τη ζημιά. Παίζουν με τη νοημοσύνη και την ψυχολογία μας. Σου λένε οι μάγκες, «οι περισσότεροι καμμένοι είναι δε θα κάτσουν να φιλτράρουν αυτό που τους πασάρουμε». Έτσι την πάτησα κι εγώ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα ματς Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός τον Απρίλη του ’12 όλα κύλησαν ομαλά στο πρώτο ημίχρονο και έληξε 0-0. Δεν είχα ποντάρει μέχρι εκείνη τη στιγμή και κρατούσα ένα σεβαστό ποσό στην άκρη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Τι με έβαλε ο διάολος και πήγα και το κατέθεσα όλο μέσω paysafe στο λογαριασμό της στοιχηματικής; Θα σου πω εγώ τι με έσπρωξε στον γκρεμό… Η ευκαιρία που νόμισα ότι είδα. Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου εμφανίστηκε η επιλογή: «Ομάδα να μην δεχθεί γκολ στο β’ ημίχρονο» ή… κάτι παρόμοιο και από κάτω οι δύο ομάδες να διαλέξω. Έδινε 2.25 στον Αστέρα και 1.70 στον Παναθηναϊκό. Όπως καταλαβατε το «μην» δεν το έλαβα υπόψιν μου και πήγα και τα έριξα όλα στον Αστέρα. Για την ιστορία στο ’94 οι «πράσινοι» πετύχαιναν το δεύτερό τους γκολ, εγώ όμως είχα την εντύπωση ότι τους τα… είχα πάρει. Τόσο τυφλωμένος ήμουν! Όταν το κατάλαβα την πλήρωσε η οθόνη του υπολογιστή, κλασσικά. Άντε, μετά να ζητάς δανεικά για την ασφάλεια…

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και μακριά από τέτοιες «φόλες»!

Σε ενδιαφέρει