Ενδιαφέροντα διασταυρώματα

post c

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα χωρίς να έχουμε τη μεγάλη αναμέτρηση που να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα αλλά έχοντας κάποια ενδιαφέρονται παιχνίδια, όπως της Βαγιεκάνο με την Έλτσε καθώς και την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Χετάφε. Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας η Βαγιεκάνο ψάχνει την πρώτη της νίκη που δεν κατάφερε να πετύχει στα δυο πρώτα ματς παρότι ήταν καλή. Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο οποίο αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 χάνοντας τους βαθμούς της νίκης στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα ο δανεικός από την Πόρτο, κεντρικός αμυντικός Αμπντουλαγιέ Μπα υπέπεσε σε γκάφες ολκής και στα δυο τέρματα. Η ομάδα ενισχύθηκε καθώς απέκτησε τελευταία στιγμή τον αριστερό μπακ Ινσούα από την Ατλέτικο, τον χαφ Φατάου που πέρσι αγωνίστηκε στη Γρανάδα και τον τερματοφύλακα Τόνιο που πέρσι αγωνιζόταν στην Έλτσε. Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική συμμετείχε και για πρώτη φορά ο Μπαπτιστάο ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ατλέτικο. Αξιοσημείωτο είναι ότι την πρώτη αγωνιστική αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ατλέτικο. Για τρίτη αγωνιστική λείπει ο νεοφερμένος από την Μπέτις κεντρικός αμυντικός Αμάγια. Εκτός αποστολής επίσης είναι οι, Τόνιο, Νάτσο (μπακ), Φατάου (μέσος), Λας (εξτρεμ) και Τζόναταν Περέιρα (φορ). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μια ήττα «εντός προγράμματος» καθώς ηττήθηκαν στην Βαρκελώνη από την Μπάρτσα και από μια ισοπαλία που δεν την άξιζαν κόντρα στη Γρανάδα, με βάση την εικόνα που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η δυσαρέσκεια εντάθηκε ακόμα περισσότερο καθώς η διοίκηση δεν προχώρησε στην εκπλήρωση κανενός από τους μεταγραφικούς στόχους που είχε θέσει. Ο Φραν Εσκριμπά, τεχνικός της ομάδας ήταν φανερά δυσαρεστημένος καθώς η ομάδα δείχνει πιο αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι.

Εκτίμηση: Η Βαγιεκάνο έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και πιστεύω ότι θα πετύχει σήμερα την πρώτη της νίκη κόντρα σε μια Έλτσε που ακόμα ψάχνεται. Ο άσσος πληρώνει 1,75.

Η Σεβίλλη έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές, κάτι το όποιο φάνηκε και στο τελευταίο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Εσπανιόλ όπου επιβλήθηκε με 1-2. Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καθώς προηγήθηκε με 0-2 και έδειξε χαρακτήρα όταν μείωσε η Εσπανιόλ διατηρώντας το υπέρ της αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Έμερι δήλωσε: «Είμαστε ακόμα σε φάση στρωσίματος». Για το σημερινό παιχνίδι έχει πρόβλημα με τους τερματοφύλακες , καθώς και ο βασικός τερματοφύλακας Μπέντο είναι εκτός όπως και ο αναπληρωματικός ο Μπαρμπόσα. Την εστία θα υπερασπιστεί ο νεαρός Ρίκο. Παραμένει εκτός ο επιθετικός Γκαμέιρο. Η φιλοξενούμενη Χετάφε στάθηκε τυχερή την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αλμερία καθώς κέρδισε με ένα γκολ που σημειώθηκε από τον Βάσκεθ με την πλάτη! Καμία από τις δυο δεν άξιζε τη νίκη με την ισοπαλία να αποτελεί το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. «Πολύ ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα», όπως τόνισε ο Κόσμιν Κόντρα. Ενισχύθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτώντας τον Μπαμπά και τον στόπερ Νάλντο όμως προέκυψε πρόβλημα με τον Πέδρο Λεόν που δεν συμπεριλήφθητε στη λίστα λόγω προβλήματος με το financial fair play.Ο στόπερ Ράφα αποχώρησε για να παίξει στη Γερμανία ενώ παραμένει εκτός ο στόπερ Αλέξις.

Εκτίμηση: Ο άσσος κυμαίνεται χαμηλά όπως είναι λογικό, αλλά λόγω της «επιθετικότητας» της Σεβίλλης θα επιλέξω το over 2,5 με απόδοση 1,75.

Σε ενδιαφέρει