Θα αλλάξουν τα πράγματα στη Λιρς;

Θα αλλάξουν τα πράγματα στη Λιρς;

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό ανάμεσα στη Λιρς και την Άντερλεχτ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα εκτός έδρας με 2-0 από την Μπέβερεν την προηγούμενη αγωνιστική, προχώρησαν σε αλλαγές καθώς απολύθηκε ο προπονητής Μένζο. Ο Μένζο πλήρωσε το μάρμαρο της κάκιστης αρχής και στη θέση του προσλήφθηκε ο Στογιάνοβιτς (ο οποίος πέρσι κατέκτησε πρωτάθλημα με τον Ερυθρο Αστέρα). «Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα που έχει σαν στόχο την παραμονή στη κατηγορία», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού. Παρελθόν αποτελεί ο φορ Μενγκά (Μπενφίκα) , ενώ χθες το απόγευμα ανακοινώσε την απόκτηση του φορ Ενβόφορ (πρωην Φένλο).
Τιμωρημένοι οι, Μπενσεμπαϊνι, Κασμί, ενώ παραμένουν εκτός οι στοπερ Μπάουσενς και Σβίνκελς. Μακροχρόνια απουσιάζει ο επιθετικός Κουεμάχα, επιστρέφει ο χρήσιμος στόπερ Ελ Μεσαούντι.
Διπρόσωπη παρουσιάστηκε η Άντερλεχτ στο ντέρμπι με την κλαμπ Μπριζ γιατί παρόλο που προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο τέταρτο και πήγε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, έφαγε το γκολ νωρίς και πανικοβλήθηκε με αποτέλεσμα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας γιατί το ματς έληξε 2-2.Το αξιοσημείωτο είναι ότι παραμένει για 17 ματς, σε φιλικά και επίσημα, αήττητη . Αναμένεται να ντεμπουτάρουν οι νεοφερμένοι Κόντε και Κόλεν. Ο δεύτερος μάλλον θα ξεκινήσει βασικός . Μάλιστα την Τρίτη ταξιδεύει στη Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραι στο πρώτο ματς των ομίλων του champions league.

Εκτίμηση: Κάτι η αλλαγή του προπονητή, κάτι το ευρωπαϊκό που ακόλουθοι για την Άντερλεχτ μαζί και με την χαμηλή απόδοση του διπλού με οδηγούν στο under 2,5 με απόδοση 2,12.

Επίσης σήμερα διεξάγονται και τα εξής ματς: Ζούλτε Βάρεγκεμ- Μπέβερεν, Μαλίν- Βέστερλο, Σερκλ Μπριζ- Σαρλερούα, Στανταρ Λιέγης- Οστάνδη

Σε ενδιαφέρει