θα κάνουν το 2 στα 2 οι μεγάλοι?

θα κάνουν το 2 στα 2 οι μεγάλοι?

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με την Έμπολι να υποδέχεται την Ρόμα. Η Έμπολι την πρώτη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στο «Ούντινε», παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε αξιοπρεπώς. Μάλιστα το δεύτερο γκολ ήταν ευγενική χορηγία της άμυνας αλλά ο Μαουρίτσιο Σαρί θέλοντας να προστατεύσει τους παίκτες του τόνισε ότι οι παίκτες του πλήρωσαν την απειρία τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι το πρώτο ματς στη Σεριε Α’ εντός έδρας από το Μάιο του 2008. Ο χαφ Μακαρόνε παραμένει εκτός ενώ διαθέσιμος είναι ο νεοαποκτηθείς φορ Αγκίρε, ο οποίος δεν θα είναι όμως βασικός. Προλαβαίνει ο μεσοεπιθετικός Πουτσιαρέλι. Οι «Ρωμαίοι» ταξιδεύουν στη Τοσκάνη για να πετύχουν το 2 στα 2, έχοντας στο μυαλό τους και την πρεμιέρα των ομίλων την προσεχή Τετάρτη. Η Ρόμα τη πρώτη αγωνιστική υποδέχτηκε την Φιορεντίνα την όποια κέρδισε με 2-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία και πίεσε για την ισοφάριση. Ντεμπούτο του Μανωλά ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο στα 67 λεπτά που αγωνίστηκε.
Στα αγωνιστικά για σήμερα τραυματίες είναι ο μπακ Μπαλτζαρέτι και οι χαφ Στρόοτμαν, Ουτσάν. Επιστρέφει ο στόπερ Καστάν. Ο Ζερβίνιο και ο Τότι θα καθίσουν στον πάγκο, ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει και ο Χοσέ Χολέμπας.

Εκτίμηση: Μπορεί να ξεκουράζει δυο πρωτοκλασάτους του παίκτες αλλά και πάλι μπροστά διαθέτει ποιότητα ώστε να επιβεβαιωθεί το αουτσάιντερ over 2,5 με απόδοση 1,95.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Γιούβε υποδέχεται την Ουντινέζε, με σκοπό να πετύχει το 2στα2 και να πάει ξέγνοιαστη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Τη πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 0-1 εκτός έδρας τη Κιέβο με το τελικό σκορ να την αδικεί καθώς θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Καλύτερος της παίκτης ήταν ο νεοαποκτηθείς Κομόν. Την προσεχή Τρίτη φιλοξενεί τη Μάλμε για τους ομίλους του champions league ενώ ανακοινώθηκε και η επέκταση συμβολαίου του Πογκμπά ο οποίος ανανέωσε ως το 2019 με ετήσιες απολαβές 4 εκ. ευρώ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι τιμωρημένος και τραυματίας είναι ο Κιελίνι. Τραυματίες είναι οι χαφ Βιδάλ, Πίρλο και Μαρόνε. Ξεπέρασε το πρόβλημα και επιστρέφει ο Μπαρτζάλι ενώ στην αποστολή είναι και ο νεοαποκτηθείς φορ Μοράτα ο οποίος δεν ξερω κατά πόσο θα ταιριάξει στην ομάδα. Ο Τέβες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά μπορεί και αυτός να προφυλαχθεί, και να παίξει βασικός ο Κομάν ο οποίος θα έχει διπλά του τον Γιορέντε.
Στο Ούντινε από την άλλη δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στην Έμπολι.
Ο «αιωνόβιος» Ντι Νατάλε έβγαλε τα καστανά από την φωτιά καθώς σημείωσε και τα δυο τέρματα και γενικώς ήταν εξαιρετικός μέχρι να αντικατασταθεί από τον «δικό μας» Παναγιώτη Κονέ. Ο Αντρέα Στραματσιόνι αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι έχει αμυντικές βλέψεις για το σημερινό ματς. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Σκουφέτ, ο στόπερ Ντομίτσι και οι χαφ Γκαμπριέλ Σίλβα, Άλμπερτ Ριέρα. Επιστρέφει ο χαφ Πίντσι.

Εκτίμηση: Το ματς για μένα πάει προς το under 2,5 αλλά εγώ θα επιλέξω το πιο safe κατά τη γνώμη μου 1/1 με απόδοση 2,05.

Σε ενδιαφέρει