Θα γίνει η έκλπηξη στο Μπραν;

Θα γίνει η έκλπηξη στο Μπραν;

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στη Νορβηγία με την Βίκινγκ να φιλοξενεί τη Ρόζεμποργκ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το σερί τους καθώς παρέμειναν για 7ο παιχνίδι αήττητοι. Απέσπασαν ισοπαλία στην έδρα της Σάντνες με σκορ 2-2. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ από πεντακάθαρο γκολ οφσάιντ. Ο τεχνικός Γιόνεβρετ τονισε, «Το ματς μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε, όποιος και να έπαιρνε τη νίκη θα ήταν δίκαιο, όπως δίκαιη είναι και η ισοπαλία». Εξέτισε ο κάπτεν/ στόπερ Σίγκουρντσον. Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Μπέρτελσεν ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους επιβλήθηκαν με 2-0 κόντρα στη Σαρπσμποργκ αλλά για μια ακόμα αγωνιστική δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο. Έλειψαν και παραμένουν αμφίβολοι ο σημαντικός τερματοφύλακας Χάνσεν και ο πιτσιρικάς φορ Σόρλοθ. Έκτος αποστολής έμειναν ο χαφ/ εξτρέμ Μίκελσεν και ο αρχηγός / αμυντικός Ρεγκίνιουσεν.

Εκτίμηση: Δεν μπορώ να μην αγοράσω τον άσο που είναι σε υψηλότερες αποδόσεις απ ότι περίμενα, αν αναλογιστώ και την εικόνα της Ρόζενμποργκ. Κάποια στιγμή η Βίκινγκ πρέπει να σταματήσει τις ισοπαλίες και νομίζω ότι είναι η καλύτερη στιγμή. Άρα πάμε με τον άσο με απόδοση 2.35.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στην έδρα της Μπραν η όποια φιλοξενεί τη Μόλντε. Απίστευτο το πείσμα της Μπραν κόντρα στη Βαλερένγκα καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να τσιμπήσει το βαθμό. Το αξιοσημείωτο είναι ότι πέτυχε δυο γκολ στα τελευταία λεπτά ενώ έχανε με 3-1! Ο τεχνικός δήλωσε, «Κάναμε πολλά λάθη, είναι δύσκολο να μοιράσω μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες ακόμα και αν πήραν το βαθμό. Το μόνο θετικό είναι πως ακόμα και έτσι δεν χάσαμε, ο βαθμός είναι ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμα ένα σπρώξιμο μαζί με ένα χτυπηματάκι στην πλάτη για να συνεχίσουμε». Εξέτισε ο αμυντικός χαφ Μπάτζι. Παραμένει αμφίβολος ο αριστερός εξτρέμ Ασκάρ. Οι φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι διέλυσαν τη προηγούμενη αγωνιστική, στο υποτιθέμενο ντέρμπι την Ααλεσουντ με 5-0. Είναι 19 ματς αήττητη και έχει διαφορά 6 βαθμών από τη δεύτερη Οντ. Ο κόουτς Σκούλερουντ εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε, «Είχαμε ρυθμό είχαμε ταχύτητα, ήμασταν κυρίαρχοι». Εξέτισε ο βασικότατος στόπερ Φόρεν.

Εκτίμηση: Η λογική λέει διπλό αλλά κάτι η δύναμη της έδρας της Μπραν κάτι η γκέλα της Οντ χτες, με οδηγούν στη κόντρα και θα επιλέξω το 1DNB με απόδοση 3,15.

Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας είναι Λίλεστρομ – Χαούγκεσουντ, Σταμπάεκ – Σάντνες Ουλφ και Στάρτ- Σογκντάλ.

Σε ενδιαφέρει