Στηρίζω Λίβερπουλ

balotelli liverpool rodgers

Το μεγάλο ματς της ημέρας στην Premier League είναι το Τότεναμ – Λίβερπουλ. Η γηπεδούχος είναι η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας που μετράει μόνο νίκες (η άλλη είναι η Τσέλσι με τρία στα τρία) και ήδη στο Λονδίνο οι οπαδοί των “σπιρουνιών” κάνουν όνειρα ακόμη και για τίτλο. Το ρόστερ είναι εξαιρετικό και ο νέος προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της ΚΠΡ. Η πρόκριση στο Europa League ήρθε χωρίς κόπο, με δύο νίκες επί της ΑΕΛ. Τεράστια μετεγγραφή αυτή του σέντερ μπακ Φάσιο από τη Σεβίλλη, ενώ πήρε από την Μονπελιέ τον παικταρά Σταμπουλί. Έφυγε πρόσφατα ο Ντόουσον, ο οποίος πήγε στη Χαλ. Ο Τσαντλί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και από αυτόν θα ξεκινήσει η ενδεκάδα σήμερα. Ο Γουόκερ είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σολδάδο.

Πιθανή ενδεκάδα: Γιορίς – Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Καπού, Μπενταλέμπ – Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί – Αντεμπαγιόρ.

Η Λίβερπουλ έχασε από τη Σίτι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ενδεχόμενη δεύτερη σερί ήττα σήμερα. Ο Μπαλοτέλι είναι το πρόσωπο για το οποίο συζητάνε όλοι στο Άνφιλντ, καθώς αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σουάρεζ. Ο Ιταλός θα είναι στην αποστολή σήμερα, αλλά μάλλον δεν θα ξεκινήσει. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Τζόνσον και Μορένο, ενώ θα απουσιάσουν σίγουρα οι Φλάναγκαν και Ενρίκε. Επιστρέφει ο Λαλάνα, που θα είναι στον πάγκο της Λίβερπουλ για πρώτη φορά.

Πιθανή ενδεκάδα: Μινιολέ – Μανκίλο, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο – Χέντερσον, Τζέραρντ, Αλεν – Στέρλινγκ, Στάριτζ, Κουτίνιο.

Εγώ συνεχίζω να την πιστεύω τόσο τη Λίβερπουλ όσο και τον Ρότζερς. Θα πάω με το διπλό και ελπίζω να είμαι πιο τυχερός από οτι με τη Σίτι.

Δυνατό παιχνίδι θα είναι και το Λέστερ – Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι ζορίστηκαν πάρα πολύ, αλλά τελικά κέρδισαν 1-0 τη Μπεσίκτας και προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League. Σκόραρε ο Αλέξις Σάντσεζ και έβγαλε τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μετεγγραφή του. Στο πρωτάθλημα έχανε με 2-0 από την Έβερτον λίγο πριν το τέλος του ματς, αλλά έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε 2-2. Οι Ζιρού, Αρτέτα, Γκιμπς, Οσπίνα και Γουόλκοτ παραμένουν εκτός, αλλά υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Πιθανή ενδεκάδα: Σέζνι – Ντεμπισί, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Ράμσι, Φλαμινί, Γουίλσιρ – Τσέιμπερς, Σάντσες, Οζίλ

Χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μείνει η Λέστερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Σριούσμπερι, όμως από την ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής της, έδειξε πως δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός. Στο πρωτάθλημα έχασε με 2-0 από την Τσέλσι, αλλά ήταν πολύ καλή και σίγουρα θα μπορούσε να σκοράρει, αν ο Νιούτζεντ ήταν πιο εύστοχος. Ο Καμπιάσο αποκτήθηκε τελικά, παρότι η μετεγγραφή του έδειχνε να “ναυαγεί”, ενώ ήρθε και ο Σίμπσον από την ΚΠΡ. Οι Χάμοντ και Ντρινκγουότερ επιστρέφουν στην αποστολή και στην ενδεκάδα, ενώ εκτός είναι οι Τζέιμς και Άπσον.

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ – Ντε Λάετ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι – Νοκαέρτ, Χάμοντ, Ντρινκγουότερ, Μαρέζ – Νιούτζεντ, Ουγιόα.

Σήμερα διεξάγεται και ο αγώνας Άστον Βίλλα – Χαλ.

Σε ενδιαφέρει