Ημέρα των γηπεδούχων

swed

Το πρωτάθλημα Σουηδίας έχει μπει στην τελική ευθεία. Η Μάλμε (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ) δεν χάνει τον τίτλο.

Από κει και πέρα όμως υπάρχει ενδιαφέρον για το ποιοι θα την ακολουθήσουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και ποιοι θα συνοδεύσουν την Μπρομαποϊκάρνα στη Β’ κατηγορία. Η 22η αγωνιστική ανοίγει με τους αγώνες Έρεμπρο-Μπρομαποϊκάρνα, Χέλσινγκμποργκ-Χάλμσταντ. Σαφώς και το ενδιαφέρον εστιάζεται στον δεύτερο αγώνα. Στον πρώτο γύρο η Χάλμσταντ είχε κερδίσει 2-1, όμως τώρα μοιάζει απίθανο να περάσει από την έδρα του αντιπάλου της. Μάλιστα, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της αντίθετα με τη Χέλσινγκμποργκ που δεν φαίνεται να κινδυνεύει. Οι γηπεδούχοι είναι βελτιωμένοι και στο γήπεδο τους μετρούν μόλις μία ήττα. Η προϊστορία είναι με τους οικοδεσπότες. Δεν παίζει ο αμυντικός Λίβερσταμ για τους φιλοξενούμενους. Πάμε στον άσο και το όβερ.

Η αναμέτρηση Έρεμπρο-Μπρομαποϊκάρνα δεν μπορεί να έχει άλλο αποτέλεσμα από τον άσο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και ήδη σκέφτονται τη Β’ κατηγορία Σουηδίας. Η Έρεμπρο είναι στην 9η θέση και δύο σερί νίκες. Η πρόσφατη προϊστορία δίνει αρκετά Χ, εντούτοις η πλάστιγγα γέρνει στη μεριά της Έρεμπρο. Άσος χώρις δεύτερη σκέψη.

Σε ενδιαφέρει