Και πάλι φαβορί ο ΠΑΟΚ

paok

Το δυσκολότερο έργο από όλες τις ελληνικές ομάδες, βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα, έχει ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα έχασε με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία και θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση μέσα στην Τούμπα. Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στους Θεσσαλονικείς, καθώς ήρθε και η γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την Καλλονή. Και ακολούθησε και η αψιμαχία του Ιβάν Σαββίδη με οπαδό της ομάδας που τον περίμενε για να διαμαρτυρηθεί και να τον αποδοκιμάσει.

Είναι σαφές, πως ούτε και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δεν είναι καλές, ενώ και ο Αναστασιάδης, αν είχε μεγαλύτερο ρόστερ, θα είχε στείλει… σπίτι τους, ορισμένους. “Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ όλοι, μεγαλομέτοχος, προπονητής, παίκτες βρίζονται πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι”, δήλωσε ο Άγγελος μετά το τέλος του αγώνα με τα Γιάννενα. Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε μεταξύ του Βρύζα, του Σαββίδη και του Αναστασιάδη, ο δεύτερος καταλόγισε ευθύνες στους άλλους δύο για λάθος προγραμματισμό στις μετεγγραφές. Έτσι, αποφασίστηκε να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Η αλήθεια είναι πως έχει ευθύνη ο Αναστασιάδης για την όλη κατάσταση, αφού συνεχώς τονίζει πως το ρόστερ του είναι καλό και επαρκές, χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο. Σαν κάλυψη στην διοίκηση μου μοιάζει. Ο αποκλεισμός σήμερα θα είναι καταστροφή, οπότε οι κόντρες έχουν μείνει στην άκρη. Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στη Ζίμπρου. Οι Κωνσταντινίδης, Γκολάσα και Σαββίδης έμειναν εκτός, ενώ οι Κίτσιου, Σκόνδρας και Τζαβέλλας επιστρέφουν.

Πιθανή ενδεκάδα: Γλύκος – Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς – Σαλπιγγίδης, Μαντούρο, Κάτσε, Μακ – Αθανασιάδης, Περέιρα

Ούτε και οι Μολβαδοί δεν ήλπιζαν σε νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά λίγο η δική τους καλή αμυντική εικόνα, λίγο τα κενά του ΠΑΟΚ, τους έδωσαν αυτή τη σπουδαία επικράτηση. Φουλ άμυνα θα παίξουν στην Τούμπα και μεγάλος τους στόχος είναι να σκοράρουν. Αν το κάνουν, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να βάλει τρία για να προκριθεί. “Ελπίζουμε, όμως φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Η Ζίμπρου δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο ψηλά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό συνιστά ήδη επιτυχία. Για μας είναι το πιο σημαντικό ματς της δεκαετίας. Δεν πρέπει να ονειρευόμαστε τι θα κάνουμε τους ομίλους, γιατί είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε εκεί. Πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Η νίκη στο πρώτο ματς ήταν εξαιρετικό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς την αξία των αντιπάλων μας. Βέβαια, θα είναι πολύ δύσκολο να υπερασπιστούμε στην Ελλάδα το πλεονέκτημα που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος στο σπίτι του, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε”, δήλωσε ο Κουμπάρεφ. Μόνο ο χαφ Πατσένκο δεν θα παίξει σήμερα.

Πιθανή ενδεκάδα: Ρούσου – Γιαρντάν, Πάβλιουτσεκ, Ερχάν, Μπουργκίου – Σεπτίν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Ντέντοφ – Αμανί – Γκρόσου.

Πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα και θα ποντάρω στον άσο από το ημίχρονο.

Σε ενδιαφέρει