Άσος η Μπάγερ, αλλά να μου λείπει

leverkusen

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη και θέλει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν από μια βδομάδα στη Δανία. Το πρώτο ματς έληξε με 3-2 υπέρ των Γερμανών και αν οι επιθετικοί της Μπάγερ ήταν λίγο πιο εύστοχοι, τότε το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Η δουλειά του Ρότζερ Σμιντ φάνηκε αμέσως, αλλά η αλήθεια είναι πως στο επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου που του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του, ταιριάζει και το ρόστερ της Λεβερκούζεν. Όμως, ακόμη σημαντικότερη νίκη ήταν αυτή κόντρα στη Ντόρτμουντ για την πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα και μάλιστα εκτός έδρας. “Πραγματοποιήσαμε έξοχη εμφάνιση, η ομάδα ήταν διαρκώς σε θέση να επιτεθεί, ήμασταν εξαιρετικά άβολοι αντίπαλοι”, δήλωσε ο Σμιντ. Οι Ράιναρντς, Ντρίμιτς και Κυριάκος Παπαδόπουλος έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο Σμιντ θέλει να κάνει ένα μικρό rotation. Βέβαια, δεν αποκλείεται να παίξει και τις πρώτες του επιλογές και να ξεκινήσει το rotation από το επόμενο ματς της Μπουντεσλίγκα, που θα είναι και λιγότερο κρίσιμο.

Πιθανή ενδεκάδα: Λένο – Γεντβάι, Τόπρακ, Σπάχιτς, Μπένις – Μπελαράμπι, Κάστρο, Ρόλφες, Σον – Τσαλχάνογλου – Κίσλινγκ.

Η Κοπεγχάγη κατάφερε να γυρίσει το πρώτο ματς από 0-1 σε 2-1, αλλά στη συνέχεια ήταν εμφανώς κατώτερη από την αντίπαλό της και δίκαια ηττήθηκε. Ο τερματοφύλακας Άντερσεν ήταν ο καλύτερος παίκτης τους, παρότι δέχτηκε τρία γκολ. “Η Λεβερκούζεν κέρδισε δίκαια, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το 2-1 και τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολα. Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας, ξέρουμε τι μας περιμένει στον επαναληπτικό, είναι φανερό πως η αντίπαλος είναι ένα σκαλοπάτι ανώτερη”, τόνισε ο Σολμπάκεν. Οι Αμάρτι, Γιόργκενσεν, Στάντσγκαρντ και Ρέμερ έμειναν εκτός αποστολής, ενώ οι Τουτούχ και Γκίσλασον θα είναι στην δεκαωχτάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: Αντερσεν – Χέγκλι, Νίλσον, Αντονσον, Μπένγκστον – Αμανκάουα, Ντε Ρίντερ, Ντιλέινι, Κλαούντεμιρ – Καντρίι, Κορνέλιους.

Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον άσο, αλλά δεν υπάρχει και η απόδοση για τη νίκη της Μπάγερ. Μακριά κι αγαπημένοι.

Σε ενδιαφέρει