Φαβορί υποβιβασμού, εναντίον επίδοξης πρωταθλήτριας

zose

Με τον αγώνα Μπέρνλι – Τσέλσι ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με τους bookmakers, οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι το φαβορί για τον τίτλο. Βέβαια, όλα αυτά πρέπει να αποδεικνύονται και μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε, δεν είδαμε και καμιά υπερομάδα στην πρεμιέρα, ενώ η Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ ακόμη το “φυσάει και δεν κρυώνει”.

Ο Σον Ντάις και οι ποδοσφαιριστές του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τον στόχο τους. Η παραμονή είναι αυτό για το οποίο θα προσπαθήσουν πολύ φέτος και το μικρό, αλλά σφιχτό τους ρόστερ, μπορεί να τα καταφέρει. «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Τσέλσι από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Ηταν μια πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά, τα νέα παιδιά μπήκαν απευθείας στο κλίμα της ομάδας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική και ανυπομονούμε», δήλωσε ο αμυντικός, Μι. Πολλά στηρίζουν στον νεοφερμένο επιθετικό Γιούτκεβιτς, ο οποίος έχει σκοράρει έξι φορές στα φιλικά και δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Αληθεύει πως φέτος η Τσέλσι ιστορίας της. Η ομάδα αυτή είναι “ομάδα Μουρίνιο”, καθώς ο τελευταίος είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, τόσο όσον αφορά τις μετεγγραφές, όσο και τις αποχωρήσεις. Η βασική ενδεκάδα σήμερα θα έχει δυο-τρεις αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Σίγουρα βασικός θα είναι ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ και ο Φάμπρεγας είναι ο επικρατέστερος για να πλαισιώσει τον Μάτιτς στα χαφ. Ο Ραμίρες είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ντρογκμπά τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό με την Φερεντσβάρος και πιθανότατα θα μείνει εκτός. Όλοι οι μουντιαλικοί είναι διαθέσιμοι, αλλά για παράδειγμα, ο Σίρλε, είναι μόλις εδώ και μια βδομάδα στην προετοιμασία, οπότε είναι ανέτοιμος. Πολύ δύσκολο να μαντέψει κανείς τις σκέψεις του Ζοσέ για την ενδεκάδα, αλλά σίγουρα κριτήριό του θα είναι όπως πάντα η ετοιμότητα.

Η Τσέλσι είναι φαβορί, αλλά σε τέτοιες αποδόσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξω το διπλό. Άλλωστε, πρεμιέρα είναι και η Μπέρνλι θα παίξει με ενθουσιασμό και πάθος.

Σε ενδιαφέρει