Δίκαιο το Χ στο Χόμπρο-Νόρντζελαντ

daniiiia

Ένα ματς και να “καίει” είναι το Χόμπρο-Νόρντζελαντ. Ο αγώνας αποτελεί κατακλείδα της 5ης αγωνιστικής στη Super Liga Δανίας.

Πρόκειται για ντέρπι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα “σπάσει” η τριάδα της κορυφής. Μέχρι πρότινος οι δύο με τη Μίντιλαντ (αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικα του Γιουρόπα) συνέθετεαν την αήττητη τρόικα. Τώρα, ή θα πάμε για δίδυμο ή η Μίντιλαντ θα μείνει μόνη στην πρώτη θέση. Μάλιστα, αυτό φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο, αφού Χόμπρο-Νόρντζελαντ δείχνουν ισοδύναμες. Με το ίδιο ρεκόρ (3-0-1) και σχεδόν την ίδια εικόνα. Αμφότεροι σκοράρουν +2 γκολ ανά αγώνα και έχουν μπει πολύ δυνατά στη λίγκα. Βέβαια, οι γηπεδούχοι αποδίδουν καλύτερα στον αμυντικό τομέα με τρία γκολ παθητικό, όταν οι φιλοξενούμενοι έχουν εφτά.

Οι οικοδεσπότες εφαρμόζουν πολύ καλά το παιχνιδι των αντεπιθέσεων και το έδειξαν στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη. Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο ο τραυματίας Τζόρνελουντ (αμυντικός). Η Νόρντζελαντ σημείωσε μεγάλο διπλό στην έδρα της Άαλμποργκ την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται ανανεωμένη φέτος. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο μέσος Τισίνοβιτς.

Η στοιχηματική εικόνα των δύο μας πάει στο όβερ, όμως η αντάποδοση του δεν είναι ικανοποιητική. Η Χόμπρο είναι δυνατή εντός, ωστόσο η Νόρντζελαντ έδειξε ότι είναι ικανή για μεγάλες νίκες στον δρόμο. Συνεπώς, θα προτιμήσουμε το Χ με μέσο όρο απόδοσης άνω του 3,30.

Σε ενδιαφέρει