No bet στη Γαλλία

lille mavuba

Η δεύτερη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα Καέν – Λιλ. Ο αγώνας δεν θα γίνει στην φυσική έδρα της Καέν, καθώς εκεί θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππασίας. Έτσι, το ματς μεταφέρεται στο «ΜΜΑρένα» της Λε Μαν, 130 χλμ. νοτιότερα. Μάλιστα, η διοίκηση της Καέν προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στους 3.000 κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας τους. Στα τελευταία εννέα μεταξύ τους παιχνίδια, η Λιλ έχει επτά νίκες και άλλα δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η Καέν σημείωσε την πιο εντυπωσιακή νίκη της πρεμιέρας, επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας της Εβιάν. Ο φορ Ντυαμέλ που πέτυχε 24 γκολ πέρσι στη Ligue 2, συνεχίζει το… βιολί του, καθώς σκόραρε δύο φορές στην πρεμιέρα. Δείγμα του ενθουσιασμού που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Φορτέν: «Είμαι 13 χρόνια πρόεδρος, δεν θυμάμαι άλλη φορά να μπήκαμε στο πρωτάθλημα με τόσο έτοιμη και καλή τεχνικά ομάδα». Εκτός έμεινε ο καλός αμυντικός, Φελίπε Σάαντ.

Η Λιλ ήταν σαφώς καλύτερη από τη Μετς στην πρεμιέρα, αλλά έμεινε στο 0-0. Πέρασε στα πλέι οφ του Champions League, αποκλείοντας τη Γκρασχόπερς, με 2-0 στην Ελβετία και ισοπαλία 1-1 στη Γαλλία. Ο Βέλγος φορ Όριτζι, στον οποίο βασίζονται πολλά όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, φάνηκε κουρασμένος μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Ο Καλού δεν έπαιξε στην πρεμιέρα, αλλά σήμερα λογικά θα ξεκινήσει. Πάντως, σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα, τόσο ο Καλού όσο και ο Μαβουμπά. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον τεχνικό της Λιλ.

Πολύ δύσκολο ματς για προγνωστικά.

Σε ενδιαφέρει